Widok
Co to w ogóle jest !!??
Jestem w Galerii wraz z mężem często mamy 3 i pół roczne dziecko, Syn lubi bawić się na kulkach bardzo nie lubi wychodzić kiedy po niego przychodzimy, jedynym problemem jest plac zabaw w Galerii Bałtyckiej te Panie są do niczego nie mają pojęcia nic o dzieciach jeśli Syn tam zostaje szybko chce wychodzić. Takie zachowanie jest często te dziewczyny dzwonią po 15 min że chce wychodzić a gdy pytam dlaczego chce wyjść nie umieją odp mi, podpytałam ludzi co jest nie tak na placu zabaw i również sama zaobserwowałam że te dziewczyny mają gdzieś swoją prace i nie umieją zabawić dzieci ani upilnować (...)
zróbcie lepszy plac zabaw w Bałtyckiem i zatrudnijcie normalne dziewczyny a nie naburmuszone laski z zadartym nosem
zróbcie lepszy plac zabaw w Bałtyckiem i zatrudnijcie normalne dziewczyny a nie naburmuszone laski z zadartym nosem
wypowiedź zmoderowana ( 2014-08-06 09:09:44)
Moja ocena
Kinderplaneta
kategoria: Place zabaw i małpie gaje
obsługa: 1
wyposażenie: 2
opieka: 1
bezpieczeństwo: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6
http://www.kinderplaneta.pl/regulamin
6. Samodzielnie można pozostawić dziecko, które ukończyło 4 lata na własną odpowiedzialność.
6. Samodzielnie można pozostawić dziecko, które ukończyło 4 lata na własną odpowiedzialność.
Już sam fakt że 3,5 roczne dziecko zostało same na tym placu podważa wiarygodność tej opirnii, bo regulamin pozwala zostawić dziecko bez rodziców gdy skończy 4 latka. Panie bardzo tego przestrzegają, gdy byłem tam z córką po az pierwszy, musiałem zostać pomimo tego, że dziecko miało 4 urodziny dwa tygodnie później. Jesteśmy zawsze przyjmowani z uśmiechem, a panie naprawdę dbają o bezpieczeństwo dzieci. Nie można im zarzucić, że nie potrafią zainteresować czymś dziecka. Taki plac to nie przedszkole, gdzie wymaga się aby dzieci czegoś uczono! Z resztą zauważyłem, że panie pracują tam pojedyńczo więc nie wyobrażam sobie, aby miały poświęcić całą uwagę tylko jednemu dziecku, kiedy mają ich pod opieką nawet kilkanaście, tym bardziej, że plac ma formę otwartą i dziecko może swobodnie przejść przez ogrodzenie, jeśli nie zwróci się uwagi. Moim jedynym zastrzeżeniem jest bardzo mało atrakcji za dość wysoką cenę, ale takie zastrzeżenia mogę kierować do właściciela, nie do obsługi.