Widok

Co za msza

Proboszcz Kielna prowadzi mszę św dziecięcą, tego nie można słuchać,coś nie tak z jego myśleniem, to nie jest msza ,to jakaś parodia, wychodzę z kościoła zdenerwowany i wkurzony po prostu masakra, jesli robi to samo na innych mszach to powinno się zabronić jemu odprawiania mszy , jednym słowem Masakra!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mnie by ktoś okradł to bym zrobił porządek. Proboszcz wyprowadził pare milionow z parafi, a parafianie nic. Tylko w pas się kłaniają bo to ksiądż, według mnie to zwykły złodziej i tyle a zachowanie parafian no coż kretyni, że oczy na to przymkneli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Było pismo chyba radni maja zaćmę w sprawie proboszcz !!!wiec wszystkich nie wyzywaj od kretynow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pismo było napisane, teraz jest zapomniane, a złodziej się po parafi panoszy, bo radę ekonomiczną kupił se za milion. Tu mamy już do czynienia z odpowiedzialnością zbiorową za cała naszą parafię i przyszłe pokolenia, bo ziemi już nie ma. My dostalismy od naszych dziadków 50 ha teraz mamy 20 ha. Poprzednie pokolenia mogły wybudowac kosciół, utrzymać, ziemie przekazac. Nasze pokolenie musi sprzedać, żeby dach położyc na kościele. Nastepne pokolenie nie będzie nic robiło bo skoro my dajemy marny przykład to po co się trudzić skoro i tak nie ma już co sprzedać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciemną masę to sama sobie Afero produkujesz z tego co zjesz. Uogólnienia są bardzo ułomne i tego warto się nauczyć.

Ostatnio to w modzie.

Wyluzuj złość piękności szkodzi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A nie można było od razu w tym tonie i konkrety a nie ludzi od kretynów wyzywać. Taka wypowieź zmienia postać rzeczy. Jest konkretna a poprzednie to zwykłe pieniactwo.

Czyli nic się nie stało, że parafia tyle pieniędzy straciła. Ta wypowiedz to tylko potwierdza. Czyli się nie myliłam co do ludzi z Kielna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wpienia i to okropnie. Szlag mnie trafia jak myślę o tym jak proboszcz zarządza finansami, jak wita w pas Głudzia czy ostatnio wojewodę. Wkurza mnie to, że ma własny samochód a wymaga żeby go wozić na kolęde. Ale nie zmienia to faktu, że nie wyzywam wszystkich od kretynów. A tak na marginesie co ty Afero zrobiłeś/łaś żeby ukrócić poczynania proboszcza. Czy twoje działania ograniczają się jedynie do wyzywania innych na forum i zarzucania im braku działań??? Jeśli tak to składam wyrazy uznania za zaangażowanie się w sprawę. Wyzywanie innych to na prawdę głęboki wkład w w/w kwestię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ksiądz przegiął a może zainteresujecie się jak sprowadzić organistę Marcina bo ten obecny to porażka!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie! !! Ludzie tęsknią za tamtym organista!!! Precz z terrorysta! !!!! Zacznijmy działać aby wrócił nasz !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To może jakaś listę w obieg puścić i zbierać podpisy. odzyskamy nszego organistę!! Może w sklepach zostawić listy i niech ludzie się podpisują . Co Wy na to?

Proponuje sprawdzic kto wypisuje te bzdury na obecnego organiste.
Wcale bym sie bie zdzwil, ze ta cala burze robi poprzedni organista...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widać obecny organista pojawił się na forum. Rozumiem, że ta koszmarna gra w Pana wykonaniu to wina poprzednika. Jest to całkiem logiczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie Organista ! to my parafianie!!!!!!! Kielno i okolice walczymy o swojego parafianina a może to Ty!!! Obecny teraz piszesz co ? !!!!!! Jak chcesz wiedzieć 40 lat jestem w tej parafi!!!!i będę walczyć razem z większością o tradycje i powrót pana Marcina nic i nikt nie będzie zakłócał pieką naszych mszy!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A wiekszosc to ile? 2 albo 3 anonimowych pieniaczy na forum?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakich pieniaczy. Stwierdzamy fakt, że w parafi dzieje się źle. A organista to prawdziwa porażka, którego nie da się słuchać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wiesz ile to większość !!!! Uważaj bo się zdziwisz! Co podlizujesz się nowemu? Żałosne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Obcego z wschodu organistę bronicie, a swojego rdzennego pożuciliście. Ot Polska rzeczywistość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ludzie w kielnie chyba się nudzom .to pewni przez ten upał.
do góry