Widok

Co zrobić ze starymi oponami?

Jak w temacie, gdzie można oddać stare opony od auta osobowego? Czy podlegają jakiejś utylizacji, płatnej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po takie odpady jak opony przyjeżdża co jakiś czas samochód ( miejsce i czas są publikowane na stronie o której pisalem). Jest to objazdowa zbiórka. Co za i**ota dal mi negatywną ocenę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie ma jeszcze lokalnych PSZOKow. Tylko Szadolki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzięki furia. Rzeczywiście można tam oddać opony lub poczekać na objazdowy odbiór w danych punktach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wiem gdzie jest za 20
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Luna na poważnie do PSZOKu zawieź, do którego przynależysz.
Zatelefonuj wcześniej jeśli chcesz się upewnić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Za 10 zl chętnie je oddam, tylko gdzie? Mechanik nie przyjmie, chyba ze jak piszesz z wymianą ale mi nie chodzi o wymianę i utylizację zdjetych, tylko zalegają mi w garażu i chce je gdzies wywieźć.
Pobieżnie czytałam czyste miasto ale o oponach nic nie znalazłam, musze jeszcze poczytac. Kurczę wkurzające jest takie doszukiwanie informacji...naprawdę prowokują ludzi, żeby je "zutylizowac" na własną ręke.

Ha ha :)
Jeśli już ktoś wyceni swój czas, paliwo, dojazd na mniej niż 10 pln to zawsze zostaje lokalny PSZOK.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mój Mąż przy wymianie kompletu na nowy, zostawił "stare" w miejscu wymiany. Pan doliczył do rachunku 10 zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przeczytaj na portalu "czyste miasto" kiedy i gdzie w twojej dzielnicy bezpłatnie odbierane są takie odpady jak opony.
Kiedyś nie kosztowało ale ostatnio jak wymieniłem na wulkanizacji skroili mnie 5 zł od sztuki za utylizacje. Jakbym wiedział wrzuciłbym do rzeki.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 28
do góry