Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Reklama z radia wątek zamknięty Skłoniła mnie reklama w radiu na Coco w Gdyni nie stety obsluga i klimat...
~Yogi
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 października 2017

Wielkie rozczarowanie wątek zamknięty Wybraliśmy się rodzinnie do Coco zachęceni artykułem w trojmiasto.pl jako do...
~Jola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 października 2017

PORAŻKA!!! wątek zamknięty Nigdy więcej restauracji COCO! W niedzielne popołudnie wybraliśmy się...
~m.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 września 2017

Fatalnie.. wątek zamknięty Niestety zawiodłem się na restauracji coco, mięso było niedopieczone, a po...
~MT
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 lutego 2017

Coraz słabiej... wątek zamknięty Brudne i cuchnące toalety odejmują całą przyjemność. Mimo że jedzenie złe nie...
~xxx
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 października 2016

Miejsce warte uwagi. wątek zamknięty Pyszne Dania. Bardzo różnorodna karta. Każdy z nas znalazł coś dla siebie....
~Marek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 września 2016

Słabo, słabo, jeszcze słabiej wątek zamknięty Lokal ladnie urzadzony, kacik dla dzieci, to na plus ale w restauracji chodzi...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 września 2016

Świetne miejsce na imprezę/wesele wątek zamknięty Niespotykane podejście do klienta, ogromne zaangażowanie i świetnie...
~maakuuni
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 października 2015

bez rewelacji wątek zamknięty bardzo przecietnie, do zupy tajskiej zapomnieli podac dodatkowo mleka...
~gosc
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 września 2015

wielka kompromitacja wątek zamknięty ten lokal to kompletna porażka. po pierwsze na podanie karty musieliśmy...
~Marta
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lipca 2013

niesmaczne... wątek zamknięty Byliśmy dziś ze znajomymi plus dzieci. Menu wygląda super zachęcająco, ale...
~szamanka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2015

Fatalna kuchnia. wątek zamknięty Z nieświeżych składników nie da się przyrządzić dobrego dania. Zamówiłam...
~arginina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 lutego 2015

Wesele w COCO - czerwiec 2014 wątek zamknięty W czerwcu tego roku mielismy w COCO wesele i uwazamy, ze jest to najlepszy...
~Ola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 lipca 2014

klientka - opinia wątek zamknięty Od kilku lat była to moja ulubiona restauracja w Gdyni. Niestety była... co...
~klientka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 maja 2014

nie polecam wątek zamknięty Witam, Zacznę od tego, że Coco to była jedna z moich ulubionych restauracji...
~xyz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 grudnia 2013

Wesele w Coco wątek zamknięty Witam, miałam wesele w Coco na 90 osób. jestem bardzo zadowolona z obsługi,...
~Ania
1

dodano: 25 lipca 2013

PYSZNOŚCI wątek zamknięty Często jem na mieście, bywałam w różnych lokalach w Trójmieście, ale tak...
~Inezeste
-

dodano: 10 czerwca 2013

Polecam wątek zamknięty Jedzenie bardzo smaczne także mogę śmiało polecić chociaż największy plus za...
~Karolina
-

dodano: 8 czerwca 2013

Nie polecam wątek zamknięty Poszliśmy tam z nadzieją, że zjemy fajny obiad, czas upłynie miło i...
~Lucyna
-

dodano: 14 kwietnia 2013

Super miejsce na spotaknie ze znajomymi i deser :) wątek zamknięty Świetne miejsce, żeby odpocząć po spacerze nad morzem! Bardzo przestronne,...
~Gdynianka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
51

47

wątków

do góry