Widok

Coco

Coco Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Coco.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polacam

Najlepsza bajka jaką oglądałam. Synkowi też się podobała. Wzruszająca, z przesłaniem, zabawna i te kolory. Polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetne

Piękna bajka bardzo ładna. Piękny przekaz dla dzieci
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam - bajka dla dzieci powyżej 12 lat

Jestem zawiedziona i rozczarowana. A przede wszystkim przerażona tym, że dystrybucja tej bajki pozwoliła umieścić informację, że jest to film dla dzieci od 5 roku życia. Kościotrupy, cmentarz, trucizna, morderstwo itp. rzeczy nie są chyba najlepszym pomysłem dla 5 - letnich maluchów.. Szczerze odradzam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 40

Bajka

Na poczatku bylo dosc spokojnie,,ladna grafika,ladna muzyka,potemmmmm,ktos zaczal spiewac,ale to z ekranu,smiechu co niemiara,az w pewnym momencie zawalila sie sciana,bo wjechal czolg na sale,wpierw krzyk potem gromkie brawa,to sie dzieciom spodobalo,tym starszym,warto to zobaczyc polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Powinny być ograniczenia wiekowe, 5latek chwilami się bał, a pod koniec chciał wyjść. Ładna bajka, mądre przesłanie, ale dla starszych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polecam

Piekna i wzruszajaca bajka, trzyma w napieciu do samego konca. Ani synek (8 lat), ani ja nie nudzilismy sie nawet przez chwile. Polecam, warto!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam dla malych i dużych.

Na początku trochę byłem rozczarowany ale z czasem wszystko pięknie się rozwijało i wciągnęło mnie na dobre. Bardzo mądra bajka z przesłaniem co jest w życiu tak naprawdę ważne…..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam dla dzieci powyżej 6-8 lat

Śliczna bajka z przesłaniem. Właśnie wróciliśmy, córka 12 zachwycona, synek 3,5 też zadowolony chociaż nie wszystko zrozumiał.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super bajka dla dzieci
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Greenland 2 (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Greenland 2 . Przeczytaj o filmie.

Mała Amelia (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mała Amelia . Przeczytaj o filmie.

Hamnet (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Hamnet . Przeczytaj o filmie.

do góry