Widok
Codzienny, całodniowy paraliż węzła karczemki.
Trzeba coś z tym zrobić, wyjazd z osiedla Kalina zajął mi dziś 40 minut, dojazd do pseudoronda godzinę.
Ja dziś zdobyłem telefony wszystkich radnych z naszego okręgu i zaczynam ich maltretować telefonicznie o interwencje. Tak być dłużej nie może. Ludzie całkowicie pozostawieni samemu sobie.
Weźmy się w garść i zadziałajmy razem!
Ja dziś zdobyłem telefony wszystkich radnych z naszego okręgu i zaczynam ich maltretować telefonicznie o interwencje. Tak być dłużej nie może. Ludzie całkowicie pozostawieni samemu sobie.
Weźmy się w garść i zadziałajmy razem!
I co Ci da ten remont???? Będziesz nastepne 10 lat dzwonił Twoimi jajami ..... stojąc w korkach. Odpowiedz sobie na pytanie- co przez te 10 lat zrobiłeś żeby było lepiej??? co zrobiłeś żeby z osiedla były trzy a nie jeden wyjazd??? Jeżeli masz nadzieję że remont węzła Karczemki zmieni sytuacje to...... nadzieja jest matka głupich.
Do tego trzeba by było przeszkolić Kartuzy, że nie wjeżdża się na skrzyżowanie, jeśli wiadomo, ze nie zdąży się go na czas opuścić. Ale co tam, kartuzjanie mają swój kodeks drogowy, gdzie na czerwonym się wp... na chama na krzyżówkę i jeszcze machają łapkami , jak im się delikatnie zwróci uwagę klaksonem:)