Widok

Coma

Coma Temat dostępny też na forum:
15 - czyli jesienna trasa koncertowa zespolu COMA, to okazja by wraz z łódzką grupą uczcić wspólnie 15 rok ich działalności! Z racji tak doniosłego wydarzenia nie obejdzie się bez specjalnego programu.
COMA wydała 4 albumy studyjne i wiele innych, zawierających łącznie około sześćdziesięciu odrębnych utworów, w kręgach bardziej wtajemniczonych znane i lubiane są również utwory ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czemu tak drogo?????
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pff..

5 dych, ja serio nie kleje dlaczego oni takie ceny mają ze swoim dorobkiem muzycznym... Rozumiem Kult, że może mieć taką cenę, ale Roguć i spółka? Żart. 30 to max co to powinno kosztować, ja osobiście max 25zł bym dał, a najbardziej adekwatna cena do tego co prezentują to 20zł.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

:)

SUPER, SUPER, SUPER!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

mam nadzieję że ludzie wybiorą rozsądnie i będą woleli kawałki ze starej listy np z krążka pierwsze wyjście lub zaprzepaszczone... chętnie bym posłuchała tego zamiast los cebula i krokodyle łzy :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak się nie znasz to nie opisuj... a sam pewnie panie janie czysto nie zaśpiewasz. nie czepiaj się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

panu Roguckiemu powiem tylko tyle......

...że 50 pln za wstęp i oglądanie jego przykurczonej postaci to objaw masochizmu tylko nie wiem z czyjej strony - jego czy mojej....
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 35

Inne tematy z forum Rozrywka

Stefa Liderek x Autopay (4 odpowiedzi)

W kameralnych grupach - bez stresu towarzyszącemu wystąpieniom na forum. Bez presji - mniej...

Strefa Trojmiasto.pl na Juwenaliach (6 odpowiedzi)

Zapraszamy Was 8 i 9 maja na Plac Zebrań Ludowych, gdzie w ramach Juwenaliów czekać na was...

"Stop cierpieniu zwierząt". Protest (6 odpowiedzi)

"Mamy dość. Stop cierpieniu zwierząt w Polsce" - pod tym hasłem 9 maja 2026r. w całej Polsce...

do góry