Widok

Conan Barbarzyńca

Conan Barbarzyńca Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Conan Barbarzyńca.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podróbka

Jason Momoa nie nadaje się do tej roli, nazwa cocan kojarzy się z prawdziwie potężnym herosem, wielkim (dosłownie) człowiekiem. A tu widzimy jakiegoś kurczaka, bardzo demotywujące. Film nabity efektami specjalnymi jak jeż kolcami, aż za dużo.. Filmowi daję zasłużone 5/10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

cool

COOL najlepszy film jaki widziałem 10/10 gorąco polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Beznadzieja

Film przypomina grę komputerową. Za dużo bitki za mało treści.
Stary Conan wciąż niepokonany.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadzieja - nie wiadomo o co w filmie chodzi i nie chodzi mi tu o fabule a o polaczenie w jednej sekundzie ujec z dziesieciu kamer, po prostu sieczka, slabiutka gra aktorska, lepiej pojsc na piwo - zdecydowanie odradzam strata czasu i pieniedzy ktore mozna zdecydowanie lepiej zainwestowac
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa

nie warto
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobry....!!!

Bardzo dobry w mojej ocenie 9/10.Film pełen akcji, dosyć brutalne sceny walki.Dobra gra aktorska.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Hmmmm...

Poszedłem, nie mogłem nie pójść jako fan książek Howarda, od niego zaczynała się moja fascynacja fantasy... Kupiłem bilet, cole, zasiadłem i zatarłem ręce... Ok, czołówka, aktorzy są, efekty są, film leci, nagle... Zdałem sobie sprawę że czegoś mi tu brakuje! Popiłem coli, skupiłem się... Już wiem! Fabuły! No kurde, gdzie ona?!? Ot, jak można spartolić dobrą w sumie markę... No dobra, pogodziłem się że zapomnieli o fabule, myśle sobie "zapamiętam reżysera" i zaatakuję go niczym rasowy troll internetowy i... kurcze, zapomniałem, a na 3miasto.pl nie sprawdzę, mam litość :P Ogólnie gdyby było tak, że za słabe filmy oddają kasę, to przy oddawaniu okularów 3D byłby zwrocik. Braku fabuły nie zastąpią efekty, ogólnie 3/10 i następny film o kultowym Conanie niech już będzie na poziomie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Filmy

Nie chcemy innej ziemi (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Nie chcemy innej ziemi . Przeczytaj o filmie.

Mulholland Drive (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mulholland Drive . Przeczytaj o filmie.

Diva Futura (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Diva Futura . Przeczytaj o filmie.

do góry