Widok
Conor McGregor wśród 11 tys. widzów
Opinie do artykułu: Conor McGregor wśród 11 tys. widzów.
Pierwsza w historii gala UFC w Ergo Arenie okazała się szczęśliwa dla jej głównych bohaterów z Polski. Ważne zwycięstwa odnieśli Karolina Kowalkiewicz, Jan Błachowicz oraz debiutujący w tej organizacji, pochodzący z Trójmiasta Oskar Piechota. Niespodziankę mieliśmy natomiast w walce wieczorku, w której Darren Till pokonał w pierwszej rundzie Donalda "Cowboy'a" Cerrone. Na trybunach hali zasiadło 11 138 widzów, a wśród nich najlepszy zawodnik MMA na świecie, Conor McGregor.
Karolina ...
Pierwsza w historii gala UFC w Ergo Arenie okazała się szczęśliwa dla jej głównych bohaterów z Polski. Ważne zwycięstwa odnieśli Karolina Kowalkiewicz, Jan Błachowicz oraz debiutujący w tej organizacji, pochodzący z Trójmiasta Oskar Piechota. Niespodziankę mieliśmy natomiast w walce wieczorku, w której Darren Till pokonał w pierwszej rundzie Donalda "Cowboy'a" Cerrone. Na trybunach hali zasiadło 11 138 widzów, a wśród nich najlepszy zawodnik MMA na świecie, Conor McGregor.
Karolina ...
Nie podoba mi się bo to jest chore!!!
I nie bede przymykać oczu. Wszedzie tego pełno. Reklama na maxa. Dzieciaki myślą ze to jest fajne, normalne, wrecz elitarne. A to jest po prostu chore!!! Zreszta wystarczy popatrzeć kto tam walczy. Byli i przyszli kryminaliści. Członkowie gangów kibicowskich. Po prostu patologia
Boks, kickboxing i inne sztuki walki to też według ciebie patologia?
A prawda jest taka, że jeszcze niedawno królujący niepodzielnie boks przez MMA zaczyna być spychany na boczny tor, choć dużą rolę ma tu też posucha w "królewskiej" wadze ciężkiej, gdzie nie ma obecnie bokserów przyciągających fanów boksu jak Tyson, bracia Kliczko, Lewis, Holyfield, czy nawet Gołota. Tylko leśne dziadki jeszcze nazywają MMA "walkami psów w klatkach" czy patologią. UFC zdominowało konkurencję spychając w stanach z piedestału nie tylko gale bokserskie, ale urwało też widownię wrestlingowi.
Obejrzałem ostatnio jakaś walke FEN
Gosc po knockoucie miał napad padaczkowy (prężenia,drgawki) był nieprzytomny kilka minut. Nikt mi nie powie ze to jest normalne. A pewnie cześć z kibicow to wrecz czeka aż ktoś wyciągnie kopyta na ringu.
I te żałosne tłumaczenia komentatorów, ze zawodnicy wiedza na co sie pisza. Ja powiem tak. Niektórzy sprzedają swoje narządy na czarnym rynku i tez wiedza na co sie pisza.
No wlasnie...wiedza co robią? To jest normalne?
Miejsce takiej patologii, to piwnica, polana pod lasem, a nie TV w prime timie.
I te żałosne tłumaczenia komentatorów, ze zawodnicy wiedza na co sie pisza. Ja powiem tak. Niektórzy sprzedają swoje narządy na czarnym rynku i tez wiedza na co sie pisza.
No wlasnie...wiedza co robią? To jest normalne?
Miejsce takiej patologii, to piwnica, polana pod lasem, a nie TV w prime timie.
"Najlepszy zawodnik MMA na świecie, Conor McGregor". Że Co??!!
McGregor jest największą gwiazdą MMA na świecie, ale nie najlepszym zawodnikiem na świecie. Jego słabością są zapasy, w których jest tylko dobry. Wszystkie 3 porażki w MMA odniósł właśnie w parterze. Jako najlepszego z obecnie aktywnych zawodników trzeba uznać Jon Jonesa, Dominicka Cruza lub Daniela Cormiera.