Widok

Copernicus certyfikowanym ośrodkiem leczenia kręgosłupa

Opinie do artykułu: Copernicus certyfikowanym ośrodkiem leczenia kręgosłupa.

Dynamiczny rozkwit gdańskiej szkoły chirurgii kręgosłupa, poprawa jakości leczenia, uznanie w Polsce i na świecie - to główne powody, dzięki którym gdański szpital Copernicus PL zyskał status AO Spine Center. To pierwsza taka placówka w Polsce i obok Estonii (Tallin) pierwsza w Europie Wschodniej.

Zdobycie statusu AO Spine Center przez szpital Copernicus PL jest efektem wieloletniej współpracy dr. hab. n. med. Rafała Pankowskiego z Katedry i Kliniki Ortopedii i Traumatologii Narządu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mojego wujka boli kręgosłup odkąd pamiętam i nie ma na to skutecznej rady.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Coeprnicus to najwiekszy syf jaki widzialem. Nie wiem kto im te certyfikaty daje, niewidomi?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 15

Fajnie, tylko co z tego.

Zapisałem się tam kiedyś na konsultację do neurochirurga (przepuklina w kręgosłupie).
Pielęgniarka w okienku zaproponowala mi absurdalny termin "za pół roku".
Znalazlem w internecie prywatną firmę medyczną która oferowała uslugi typu konsultacja lekarza.
Okazało się, że można zamówić konsultację neurochirurga w terminie krótszym niż tydzień - zamówiłem (coś pod 300 zł, drogo). Lekarz (z górnej półki) oczywiście był z Copernicusa.
Wszystko w temacie.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sprawa wygląda tak. Nikt nie wie dlaczego kręgosłup boli, poza ewidentnymi uciskami dysków na korzenie nerwowe, które powodują ubytki neurologiczne min.zatrzymanie moczu, opadająca stopa, brak czucia itd. Współczena medycyna nie ma za wiele do zaoferowania osobom, które nie kwalifikują się na operacje (brak ubytków), przeszły rehabilitacje, która nie zmniejszyła bólów kręgosłupa. Nieswoiste bóle kręgosłupa, którymi określa się taki stan leczy się psychoterapią w krajach rozwiniętych. Więc jak najdalej od operacji kręgosłupa bo to jest loteria i nigdy nie wiadomo co z tego wyjdzie. A nawet jak się uda naprawić jeden poziom np. Implantem sztywnym to psuje się poziom wyżej. Potem już tylko stabilizacja prętami i człowiek jest sztywny, jakby kij od szczotki miał włożony.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z kręgosłupem tylko do osteopaty!

J.W.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

Miałam pacjentów, którym osteopaci wyrządzili więcej krzywdy niż pożytku, łącznie z pęknięciem kręgu. Jeżeli ktoś jednak decyduje się oddać w ręce osteopaty to przynajmniej niech będzie to już ktoś z polecenia wiarygodnej osoby.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Podziękuj Kopacz co metr w ziemie się wkopała razem z towarzyszami sowieckimi.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 13

Nie obrazaj niewidomych !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

od kiedy

Kloc jest profesorem - tytuł profesora nadaje Prezydent
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 13

podmiot lecz..........

pisac a wykonywać to różnica
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tytuł

Profesor zwyczajny - belwederski.
Profesor nadzwyczajny - uczelniany.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Pankowski operował 2 moje córki jeszcze starszą metodą.Obie miały skoliozę.Operacje udały się.Dziewczyny są szczęśliwe.Dr.jest niesamowitym, najlepszym specjalistą w tej dziedzinie, a na dodatek bardzo miły i z poczuciem humoru.Jesteśmy bardzo, bardzo wdzięczne.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

wejdz mu

w ......
nadzwyczajny to nie profesor
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

z prawie 50 mln

długiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry