Widok

Copernicus certyfikowanym ośrodkiem leczenia kręgosłupa

Opinie do artykułu: Copernicus certyfikowanym ośrodkiem leczenia kręgosłupa.

Dynamiczny rozkwit gdańskiej szkoły chirurgii kręgosłupa, poprawa jakości leczenia, uznanie w Polsce i na świecie - to główne powody, dzięki którym gdański szpital Copernicus PL zyskał status AO Spine Center. To pierwsza taka placówka w Polsce i obok Estonii (Tallin) pierwsza w Europie Wschodniej.

Zdobycie statusu AO Spine Center przez szpital Copernicus PL jest efektem wieloletniej współpracy dr. hab. n. med. Rafała Pankowskiego z Katedry i Kliniki Ortopedii i Traumatologii Narządu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Barawo! W Copernicusie leczą, a w UCK pi...lą kręgosłupa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadza się. Spędziłam trochę czasu na neurochirurgii w UCK. Na szczęście przeżyłam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czesio to jak Cię będzie bolał kręgosłup to przyjdź do mnie na terapię. Za 200 pln potrzymam Cię za rękę i wysłucham.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a masz jakąś propozycję?

Ja mam silne bóle kręgosłupa, zwłaszcza szyjnego, od wielu lat. Byłam u lekarza, wysłał mnie do neurologa, a ten powiedział "No tak, ma pani zmiany zwyrodnieniowe, ale czego pani ode mnie oczekuje?, mam pani założyć blokadę? to co ja pani poradzę, jak przyjdzie pani do mnie za 20 lat? Na basen proszę chodzić. Następny proszę".

Brawo lekarze którym się chce. Mówmy głośno o nieudacznikach i tych którym pieniądz oślepił życie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

x pamiętaj ale tylko do przychodni lub szpitala. Nigdy nie chodź do gabinetów prywatnych to w większości wyłudzacze i hohsztaplerzy

Moja córka będzie za miesiąc operowana u doktora Pankowskiego.

Operacja kręgosłup szyja

Wspaniali ludzie, bardzo dziękuję Panu Mateuszowi za nocną opiekę na sali pooperacyjnej...
do góry