Widok
Coś chyba nie gra
Zamówiłem usługę montażu listew przypodłogowych, zakupionych w sklepie Komfort. Kontakt z p. Arkiem bardzo dobry, szybko umówiliśmy się na wykonanie pracy, co do tego nie mam zastrzeżeń. Nie było mnie podczas montażu listew, obecna była żona, listwy zostały położone szybko, niestety nie na klej, który polecił mi kupić p. Arek w Komforcie, tylko na ciepło, za pomocą materiału przywiezionego przez monterów. Niestety po położeniu listew okazało się, że nie wszystkie rogi schodzą się idealnie, było to tłumaczone tym, że mamy nierówne ściany lub podłogę. Listwy są koloru białego, więc ciemne przestrzenie na rogach nie wyglądały ładnie.
Panowie montujący, zgodnie orzekli, że po wypełnieniu tych miejsc akrylem, oczywiście to już we własnym zakresie, będzie to wyglądało dobrze.
Moim zdaniem, jeśli zamawiam usługę kładzenia listew, to chyba razem z pełnym wykończeniem, a nie tylko w połowie. A co z osobą , która nie potrafi położyć sama akrylu?
No cóż usługa zapłacona z góry w Komforcie, niestety nie wykonana do końca.
Pozostaje niesmak.
Panowie montujący, zgodnie orzekli, że po wypełnieniu tych miejsc akrylem, oczywiście to już we własnym zakresie, będzie to wyglądało dobrze.
Moim zdaniem, jeśli zamawiam usługę kładzenia listew, to chyba razem z pełnym wykończeniem, a nie tylko w połowie. A co z osobą , która nie potrafi położyć sama akrylu?
No cóż usługa zapłacona z góry w Komforcie, niestety nie wykonana do końca.
Pozostaje niesmak.
Moja ocena
P.U. Szydełko
kategoria: Usługi remontowe i budowlane
oferta: 4
obsługa: 4
jakość usług: 3
czas realizacji: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6