Widok

Coś dla kociarzy!

Zapraszam wszystkich kociarzy do polubienia strony kociarnia!
Wystarczy, że w okienko z wyszukiwaniem na facebooku wpiszecie: kociarniatnbpl i kilkniecie lupę.Nie zapomnijcie polubić strony:) Jeśli wam się podoba to zarejestrujcie się na http://kociarnia.tnb.pl/ .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
lubię koty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
-ja tesh...
Czyli nie jestem wyjątkiem :) Mojego sierściucha uwielbiam.

A Pan czy Pańcia ? :))
Nooo... Kocur oczywiście.

A widzisz.... Mój tez był Kocur :) ale na wizycie u weterynarza okazało się, że to nie Ramzes tylko Frida :))))))))) Ale jest absolutnie najlepsza :))))))))))
Leon jest wykastrowany. Zastrzegam, że już takiego go nabyłam. Zresztą z niewykastrowanym kotem w domu się nie wytrzyma :(

To już wiem, do kogo mam się zgłosić po radę, kiedy będę chciała kupić sobie kotka ;)
Najlepiej do fundacji, które zajmują się kociakami. Można tam adoptować kociaki bezpłatnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem...nie orientuję się..jak to z kocurkiem :) Z kotką można szału dostać i to mit, że one tylko.. hm.. 2 - 3 razy w roku :) jazgot i płacz, lament totalny.. Chyba też muszę jednak 'coś' z tym fantem zrobić... Chociaż byłam przeciwna. Ale ktoś tu zwariuje na pewno..i to chyba będę ja :)
Zapraszam na stronę!
Jest tam forum, na którym możecie się wymieniąc cennymi radami.
Są również ciekawe artykuły i recenzje produktów.
Ja też uwielbiam koty. Wciąż ratujemy z mężem jakieś sierotki. No i mamy ich już razem 14. Udzielamy się w "Otoz Animals" i "Pies i Kot".
mam prosbe..mam nadzieje ze admin nie wyrzuci tego!!na fb..jest Pomagajmy Kotom,dziewczyny ratuja kciaczki,malo tego ze bezdomne to jeszcze skrzywdzone przez ludzi biedusie!!sa w domach tychczasowych i szukamy dla nich stalych,do adopcji..kociaki sa cudne ,sliczne,pod kontola weterynarzy z zaprzyjaznionego gabinetu.Moze chcialby ktos adoptowac kotka,one sa takie biedne...a kolejne czekaja na ratunek.zapraszam na fb..tak sa ich smutne historie,zdjecia...
Też lubię koty, ale nie mam fb, więc nie polubię.
Ale może choć ktoś to przeczyta i kotka adoptuje...
Życie bez zwierząt jest uboższe.
Mam 2 koty - kocurka i kotkę. Oba wysterylizowane/wykastrowane. Lubię te moje sierściuchy!
a ja lubie ludzi a nie koty wy zdziwaczałe obecne i przyszłe mohery
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też lubię ludzi, ale tylko tych wartych mojej sympatii.
Lub sobie ludzi, wcześniej czy później zmienisz zdanie, jak cię któryś z tych ludzi okradnie lub napadnie, ale nie ubliżaj tym, którzy kochają koty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry