Widok
Coś pięknego nie wiem nawet czy nie najpiękniejszego ;-)
Cóż mam napisać, skoro to, co dla nas zrobił Hubert jest nie do opisania???!!! Jeżeli można to opisać to jedynie w samych superlatywach.... Film przerósł nasze oczekiwania. Kamera była wszędzie tam, gdzie być powinna, a momentami mamy wrażenie że była w 2 miejscach na raz ;-) Prawdę mówiąc oglądając film przeżyliśmy wesele jeszcze raz... Wszyscy wychwalają ,,pod niebiosa" ( i nie przesadzają) Nie moglibyśmy mieć piękniejszej pamiątki TEGO DNIA. Polecam każdemu!!!
Zapomniałam dodać...dla tych wszystkich, których odstrasza cena...My osobiście uważamy, że są to jedne z najlepiej wydanych pieniędzy...film jest pamiątką na całe życie...a tak uwieczniony będzie nam się zawsze przyjemnie oglądało... materiał wart jest swojej ceny...
p.s polecamy opcję Blu-ray
Zapomniałam dodać...dla tych wszystkich, których odstrasza cena...My osobiście uważamy, że są to jedne z najlepiej wydanych pieniędzy...film jest pamiątką na całe życie...a tak uwieczniony będzie nam się zawsze przyjemnie oglądało... materiał wart jest swojej ceny...
p.s polecamy opcję Blu-ray
wypowiedź zmoderowana ( 2011-10-26 11:16:20)
Moja ocena
hp video foto studio
kategoria: Wideofilmowanie
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6