Widok

Coś psuje :(

Kiedyś pizza była wyborna! Na mięciutkim cieście, z całą furą świeżych składników, pycha! ...
Ostatnio coś się psuje, gdyż pizza jest robiona coraz bardziej niedbale, a poza tym jest regularnie przypalana i twarda! ... To bardzo psuje efekt. Na tym cała sztuka polega, żeby ciasto wypiec, żeby nie było surowe i żeby klienta nie struć, a przy okazji, żeby jej nie spalić. Chłopaki sympatyczne, fajnie że za 7 kuponików dowozowych jest pizza gratis. Mam nadzieję , że jakoś pizzy wróci do tej , która była kiedyś.

Generalnie, jeśli moge coś zasugerować, to myślę że w MENU brakuje jakiejś fajnej ostrej pozycji a'la Diabollo Bolognese albo Chilli Con Carne. Z mięsem mielonym, sosem pomidorowym, papryczkami, cebulą czerwoną, może fasolą czerwoną (jeśli Chilli Con Carne) ... no i dobrego, bogatego spaghetti bolognese... Myślę, że moglibyście to zrobić dobrze ;)
Moja ocena
obsługa: 6
 
menu: 4
 
jakość potraw: 3
 
klimat i wystrój: 3
 
przystępność cen: 5
 
ocena ogólna: 4
 
4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od kiedy miękkie ciasto to plus? Powinno być cienkie i chrupiące!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry