Widok

Coś wspaniałego ! Należą się wam 7-ki a nie 6-ki :)

Najpierw byłam na darmowym zabiegu.
Profesjonalizm, nowoczesność i bardzo wysoki poziom zabiegów widać było od razu.
Odwiedziłam już kilka salonów, ale u was na prawdę byłam pozytywnie zaskoczona.
Wykupiłam program zabiegów czystego złota. NIESAMOWITE !
Efekt - teraz czuję się (i wyglądam) jak milion dolarów :)
Po "złotym zabiegu" (tego samego dnia) byłam na biznesowej kolacji .. dostałam tyle komplemetów, że aż mi było głupio :)
Dodatkowo zainteresowały mnie (nie znane mi do tąd) zabiegi nadzdźwiękową dyszą "jet".
Bez wątpliwości o mikrodermabrazji na którą chodziłam do tej pory, nalezy ZAPOMNIEĆ ! Ten "jet" w waszym centrum to rewelacja.
Żadne mikrodermabrazje nie mają nawet porównania.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona i polecam.
O super atmosferze i wspaniałym klimacie, nawet nie wspomnę :)
Dziękuję za przemiłe chwile relaksu. Każda wizyta u was to dla mnie coś wyjątkowego, nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam.
Moja ocena
OTC Uroda Medi Spa kategoria: Medycyna estetyczna
obsługa: 6

oferta: 6

wyposażenie: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Jak miło czytać takie opinie :)
Dziękujemy.
Istotnie jesteśmy jedynym salonem w Trójmieście dysponującym autoryzacją UMO Japan do wykonywania zabiegów czystym 24k złotem.
Warto tu zaznaczyć, że UMO GFT to tańsza, bezbolesna i w 100% bezpieczna alternatywa tzw. "złotych nici".
JetM to nasza "perełka", ta mało znana w Polsce technologia jest hitem na zachodzie Europy i w USA.
Zawsze staramy się oferować najnowsze skuteczne technologie.
Cieszymy się, że goszczące u nas Panie, to doceniają.
Serdeczne pozdrowienia.
Przyłączam się do tak pozytywnej opinii! Jestem po serii zabiegów i też jestem bardzo zadowolona - i z profesjonalnej, życzliwej i miłej obsługi i ze swojego wyglądu (zmiany na korzyść widzą też inni).
Polecam!
do góry