Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM!!! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam! Pan doktor jest jedynym z lekarzy (a odwiedziłam ich...
~ja
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2014

Kontrowersyjny Profesjonalista wątek zamknięty To lekarz który z wielką intuicją prowadzi klienta, przewidujący konsekwencje...
~Małgorzata Harten
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2014

ZACHWYCONA wątek zamknięty Byłąm u Pana doktora na powiekszaniu ust kwasem chialuronowym. Pan przemily,...
~Justyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2012

Doktorek jest super! wątek zamknięty Po raz kolejny bylam u pana dr na botoksie(efekt wspanialy),wypelnienie...
~Agata Samet
2

dodano: 19 maja 2010

ZMIANA wątek zamknięty od 6 lat miałam różową małą zmianę na udzie wielkości ziarnka soczewicy w...
~lil
2

dodano: 26 grudnia 2011

depilacja laserowa wątek zamknięty Byłam pierwszy raz od roku na zabiegu, wcześniej miałam zabiegi ale w Cosmea...
~aaaa
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 czerwca 2010

Wypełnianie wątek zamknięty Dr. Grabis mnie mile zaskoczył:). Zaproponował zabieg wypełniniący policzki 2...
~Dorota
1

dodano: 28 maja 2009

agata samet - opinia wątek zamknięty panie doktorze,jest pan wspanialy!!!!polecam wszystkim dr grabiasa,podniosl...
~agata samet
1

dodano: 27 września 2007

Anna - opinia wątek zamknięty Polecam doktora Grabiasa. Od dłuższego czasu korzystam z usług doktora. Za...
~Anna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2009

Profesjonalizm, zaufanie wątek zamknięty Od lat jestem pacjentką doktora, w gabinetach kosmetycznych jest bardzo...
~Beata
-

dodano: 27 lipca 2009

Fraxel wątek zamknięty Doktor Grabias jest świetnym specjalistą dermatologiem.Jestem po 3 zabiegu...
~Dorota
-

dodano: 19 maja 2009

WSPANIALE wątek zamknięty Czuję się wspaniale bez widocznych żyłek na nogach! Ośmielona profesjonalną...
~grażyna kilarska
1

dodano: 13 stycznia 2009

dla wybitnie wymagajacych !! wątek zamknięty na zabieg uczęszczam juz od wielu lat 1-2 razy w roku .(usuwanie krwinek) i...
~beata
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 października 2008

Alicja. A - opinia wątek zamknięty polecam gorącą doktora Grabiasa! Zabieg bezbolesny i pięknie się goi! Dziękuję !
~Alicja. A
1

dodano: 7 października 2008

FRAXEL TO JEST TO. wątek zamknięty Fraxel to cudowna maszyna - po 3 zabiegach wyglądam co najmniej 10 lat...
~Jana T.
-

dodano: 4 lipca 2008

lacka - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim zainteresowanym!!Obsługa miła i sympatyczna. Doktor Grabis...
~lacka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

16

wątków

do góry