Widok
Coworking, czyli biurko do wynajęcia
Opinie do artykułu: Coworking, czyli biurko do wynajęcia.
Zamiast płacić tysiące zł za wynajęcie biura, wydają na nie tylko 200 - 300 zł miesięcznie. Przy okazji korzystają z darmowego internetu, do dyspozycji mają salę konferencyjną i kuchnię. Coworking staje się coraz bardziej popularny.A co to takiego? Coworking to możliwość indywidualnej lub wspólnej pracy w wynajętym pomieszczeniu, przy wynajętym biurku. Cezarego Piechowiak do stworzenia działalności coworkingowej zainspirowało życie. - Idea powstała, gdy poziom efektywności pracy, którą ...
Zamiast płacić tysiące zł za wynajęcie biura, wydają na nie tylko 200 - 300 zł miesięcznie. Przy okazji korzystają z darmowego internetu, do dyspozycji mają salę konferencyjną i kuchnię. Coworking staje się coraz bardziej popularny.A co to takiego? Coworking to możliwość indywidualnej lub wspólnej pracy w wynajętym pomieszczeniu, przy wynajętym biurku. Cezarego Piechowiak do stworzenia działalności coworkingowej zainspirowało życie. - Idea powstała, gdy poziom efektywności pracy, którą ...
ja kiedyś szukałem dobrego biura do co-workingu
Jest tak mało propozycji, że aż szkoda gadać. Piszecie o czymś co jest fajne ale nie ma możliwości. Wystarczy kliknąć w ostatni link w artykule, odnoszącym się do katalogu. 3 firmy. Reszta albo nie ma nawet strony www, albo brak porządnego co-workingu i skupia się na wirtualnym biurze. Co-Wrokingu w Trójmieście nie ma. Nie będę jeździć 10 km do biura w korkach autobusami (GPNT) bo mi się to nie opłaca. W ogóle GPNT to jeden wielki nie wypał. Postawiony daleko od centrum z dostępnym dojazdem w korkach. Nie jara mnie taka oszczędność bo więcej wydam na dojazdy niż wynajem własnego biura w centrum Sopotu czy nawet Gdańska albo Gdyni.
słabiutko
niestety koszt biurka wynosi ok 500 zł netto w większości Gdyńskich coo. w podobnej cenie podnajmiesz pomieszczenie od innej firmy z własnymi 4 ścianami, a inkubator to już przedsięwzięcie komercyjne wystarczy spojrzeć na Gdynia i Gdańsk, takie słodkie bułeczki można opowiadać jak w tym artykule jak ktoś nie miał z tym styczności
Super oferta
widać że nie masz kompletie pojęcia o czym piszesz a jak większość polaków po prostu pierwszy do krytyki i oceniania - w cenie kilkuset zł masz biuro bez inwestowania w sprzęt, meble, drukarki itp oraz dziwne umowy z kaucją i 3 miesięcznym okresem wypowiedzenia- masz szybki internet, domene, kalendarz, przestreń dyskową i inne potrzebne dodatki i wielu ciekawych ludzi z których usług korzysta się na codzień - sam działam w ten sposób i jestem bardzo zadowolony. Po prostu trzeba mieć na siebie pomysł a nie płakać na etacie w marnej firmie.
KRYPTOREKLAMA
Pani Izo,
Wybrała Pani najgorsze miejsce (Moderna ...jaki tam Office), które można określić mianem Coworking,u. Czy Pani tam kiedykolwiek była? Zad*pie jak cholera, standard jak w bibliotece publicznej, albo jeszcze gorzej. Czyżby to był artykuł sponsorowany, bez oficjalnej kasy dla trójmiasto.pl? A może...
Wybrała Pani najgorsze miejsce (Moderna ...jaki tam Office), które można określić mianem Coworking,u. Czy Pani tam kiedykolwiek była? Zad*pie jak cholera, standard jak w bibliotece publicznej, albo jeszcze gorzej. Czyżby to był artykuł sponsorowany, bez oficjalnej kasy dla trójmiasto.pl? A może...
słodkie pierdu pierdu
proszę wybaczyć, ale ta cała 'moderna' mieści się w zwykłym mieszkaniu, na którymś tam piętrze, bez windy. za wyjątkiem darmowego parkingu, miejscówa słaba.
sala konferencyjna? przecież to pokój ze stołem i sześcioma krzesłami. ludzie, przestańcie nazywać wszystko tak górnolotnie, tego się nie da słuchać!
młodzi, gniewni wizjonerzy liczą, że dorobią się na tych którzy sami chcą się dorobić, czyli startujących, młodych przedsiębiorcach, freelancerach.
kolejna piękna idea przejęta z zachodu na nasze rodzime podwórko.
po pierwsze trochę nam jeszcze brakuje, a po drugie takie wydanie coworking'u jak w 'moderna', moim zdaniem nie przejdzie. obym się myliła.
sala konferencyjna? przecież to pokój ze stołem i sześcioma krzesłami. ludzie, przestańcie nazywać wszystko tak górnolotnie, tego się nie da słuchać!
młodzi, gniewni wizjonerzy liczą, że dorobią się na tych którzy sami chcą się dorobić, czyli startujących, młodych przedsiębiorcach, freelancerach.
kolejna piękna idea przejęta z zachodu na nasze rodzime podwórko.
po pierwsze trochę nam jeszcze brakuje, a po drugie takie wydanie coworking'u jak w 'moderna', moim zdaniem nie przejdzie. obym się myliła.
To zależy od specyfiki pracy w Twoim biurze. Klasyczne biurka sprawdzają się w większości przypadków i są bardziej budżetową opcją, ale regulowane biurka mogą znacznie poprawić ergonomię i komfort pracy, szczególnie jeśli pracownicy spędzają wiele godzin przed komputerem. Możliwość pracy na stojąco pozwala na zmianę pozycji, co zmniejsza zmęczenie i problemy z kręgosłupem. Jeśli masz przestrzeń i budżet, warto rozważyć modele regulowane. Możesz sprawdzić biurko do biura chociażby tutaj. Na miejscu mają porządne meble z prawdziwego drewna.
Dobrze dobrane biurko może mieć duży wpływ na komfort pracy, więc warto poświęcić trochę czasu na wybór odpowiedniego modelu.
Dobrze dobrane biurko może mieć duży wpływ na komfort pracy, więc warto poświęcić trochę czasu na wybór odpowiedniego modelu.