Widok
REWELACJA 100% satysfakcji dla myślących, dla czytelników wyborczej szok
KONIECZNIE TRZEBA TO OBEJRZEĆ - Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w życiu - Bóg, prawda, miłość, honor, odwaga, odpowiedzialność, a przede wszystkim 100% PRAWDY. Kina nie puszczają tego, bo Polacy mogliby zobaczyć do czego może doprowadzić dalsza władza EuroUnii, Barosów, Tusków, Palikotów, Millerów, Kwaśniewskich i Grodzkich Biedroni, więc CENZURA SZCZELNA. Po roku walki w kilku kinach w Polsce- zero informacji - spiesz się zaraz wycofają.
Wielkość człowieka prawego kontra szatański cynizm i bezwzględność - żadnej bezsensownej krwistej jatki, żadnego burdelu i żadnych zboczeńców (poza umysłowymi - masonami i komuchami)
Wielkość człowieka prawego kontra szatański cynizm i bezwzględność - żadnej bezsensownej krwistej jatki, żadnego burdelu i żadnych zboczeńców (poza umysłowymi - masonami i komuchami)
Viva Cristo Rey! Viva la Virgen de Guadalupe!
Niech żyje Chrystus Król!
Niech żyje Niepokalana Matka Boska z Guadalupe!
..............
Świetny, wspaniały film! Pokazuje męczeństwo katolików pod masońsko-bolszewicką tyranią, postawy świętych męczenników oraz zbrojną walkę meksykańskich chrześcijan za wiarę i wolność. Historia Powstania Cristeros i ten film są niewygodne dla lewactwa wszelkiej maści, więc dystrybucja filmu jest ograniczana, i obowiązuje brak reklamy filmu...
Gorąco polecam ten unikalny, wartościowy pod wieloma wzgledami, film! Film ten jest perełką, wyjatkiem w morzu antychrześcijańskiego chłamu propagandowego obecnego w dzisiejszych kinach i mediach...
Niech żyje Niepokalana Matka Boska z Guadalupe!
..............
Świetny, wspaniały film! Pokazuje męczeństwo katolików pod masońsko-bolszewicką tyranią, postawy świętych męczenników oraz zbrojną walkę meksykańskich chrześcijan za wiarę i wolność. Historia Powstania Cristeros i ten film są niewygodne dla lewactwa wszelkiej maści, więc dystrybucja filmu jest ograniczana, i obowiązuje brak reklamy filmu...
Gorąco polecam ten unikalny, wartościowy pod wieloma wzgledami, film! Film ten jest perełką, wyjatkiem w morzu antychrześcijańskiego chłamu propagandowego obecnego w dzisiejszych kinach i mediach...
Byłem i jestem pod wrażeniem!!!
Dawno nie widziałem tak pięknego filmu...zawsze jest niebezpieczeństwo że filmy poruszające tematy religijne będą kręcone na kolanach a tutaj - gra aktorska rewelacja, plenery bez komputera i temat dla myślących. Tylko proszę nie wychodzić na napisach ..tam dopiero jest puenta!!!Polecam
Niestety mnie nie zachwycił...
Po godzinie byłam lekko znudzona. Andy ratował sytuację, choć płaczący generał, hm.. Takie to nieprawdziwe i Jose - młody męczennik. Może trzeba być głęboko wierzących, by szlochać i poszukiwać czegoś do otarcia łez. Wyszłam z kina lekko rozdrażniona, może dlatego, że przeczytałam tak wiele dobrych recenzji, których nie podzielam. Nie jest to piękny film (z taką ilością wisielców i padających od strzałów koni). Nie polecam. A jeżeli już się ktoś wybierze, koniecznie trzeba poczekać do końca napisów, ale o tym już ktoś tu napisał.
Cristiada
Superprodukcja-"Cristiada". Ten film jest rzeczywiście znakomity!Warto go zobaczyć w kinie.Rzeczywiście oddaje prawdę,tego wszystkiego co działo się w Meksyku w 1917r.Chodziło o prześladowanie chrześcijan-katolików za wyznawaną wiarę w Jezusa Chrystusa.Musieli niestety sięgnąć po broń,aby bronić tego co najważniejsze:wolności i wiary!Strachy na lachy!.Film jest zrobiony z dużym rozmachem.Dlaczego w innych kinach Gdańska nie był rozpowszechniany? Czyżby niepoprawny politycznie? Gratulacje dla Kina "Helios" i odważnego inicjatora seansów!Gorąco polecam ten film - niech będzie jeszcze dalej w repertuarze tego kina.Pozdrawiam.
"Dlaczego w innych kinach Gdańska nie był rozpowszechniany? Czyżby niepoprawny politycznie?"
Odp. Na 100% spisek.
PS Tylko zaraz zaraz kto z kim spiskuje skoro Helios do Agory należy a Agora jak przecież wiadomo to najwięksi nieprzyjaciele chrześcijan-katolików. Musi jakaś grubsza sprawa to jest. Panie Jerzy proszę nie ustawać w zadawaniu niepokornych pytań i nieustraszenie dążyć dążyć do prawdy.
Odp. Na 100% spisek.
PS Tylko zaraz zaraz kto z kim spiskuje skoro Helios do Agory należy a Agora jak przecież wiadomo to najwięksi nieprzyjaciele chrześcijan-katolików. Musi jakaś grubsza sprawa to jest. Panie Jerzy proszę nie ustawać w zadawaniu niepokornych pytań i nieustraszenie dążyć dążyć do prawdy.