Widok

Cudawianki 2026 | Lato zaczyna się #wGdyni

Cudawianki 2026 | Lato zaczyna się #wGdyni Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Cudawianki 2026 | Lato zaczyna się #wGdyni, 27 czerwca 2026 godz. 12:00 - 00:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Magini, maginica, maginilożka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak ogólnie to lineup super

Ale chyba nie na taką imprezę. Jak na 100-lecie Gdyni, początek sezonu, to chyba nam za dużo turystów nie napędzi..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Takich słuchających disco polo na pewno nie

Wreszcie dobra muza! Brawo za line-up
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudawianki zawsze miały w miarę ambitny zestaw wykonawców, ja jestem z Gdańska i szczerze zazdroszczę bo u nas zawsze jakaś straszna popelina na tych darmowych imprezach. W ten weekend były elbląskie dni muzyki - wykonawcy (nomen omen również z Gdańska) i impreza wyszła świetnie . Widzimy się w Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Cudawiankach nigdy nie było discopolo, zabłysnąłeś

Poza tym wystarczy zobaczyć kiedy i jaka muzyka przyciągnęła więcej ludzi

Koszmar dla mieszkańców

Niektórzy chcą się wyspać i normalnie funkcjonować w niedzielę. Mam nadzieję że będą konsekwencje dla organizatorów. Każdy ma prawo do ciszy nocnej. Dla mnie to zwykła patologia. Nie możesz zasnąć to musisz iść na cuda wianki żeby Pani prezydent miała większą frekwencję.

Inne tematy z forum Rozrywka

Morandi (4 odpowiedzi)

Już 27 listopada Gdynia zamieni się w taneczny parkiet za sprawą wyjątkowego koncertu zespołu...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (5 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

64. Bieg Westerplatte (11 odpowiedzi)

Ubiegłoroczna edycja Biegu Westerplatte pod wieloma względami przebiła wszelkie oczekiwania...

do góry