Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
;) wątek zamknięty Oceniam na 6 pracę Pani Agnieszki,o której moja 3letnia córka nie przestaje...
~Aneta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2018

Cudowna kraina!!! wątek zamknięty Cudowny personel, panie zawsze pomocne i uśmiechnięte, polecam z czystym...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 września 2017

PANI KAROLINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Polecam przedszkole Cudowna Kraina, a przede wszystkim Panią Karolinę, której...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 marca 2017

Przedszkole godne polecenia wątek zamknięty Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla mojej córci . Najwiekszym atutem...
~Mama Oli
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 marca 2017

Przedszkole może nie "cudowne", ale godne polecenia wątek zamknięty Jeżeli chodzi o zajęcia dodatkowe, wyposażenie i ceny to przedszkole jest...
~mama
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 lutego 2017

Cudowna Kraina wątek zamknięty Najmocniejszą stroną przedszkola jest opieka. Moje wrażliwe dziecko trafiło...
~Joanna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 stycznia 2017

pani Agnieszka wątek zamknięty Pani Agnieszko, nie jest pani chyba pracownikiem przedszkola za karę?? A...
~mama
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 grudnia 2016

Fajne przedszkole wątek zamknięty Moja córka uczęszcza do przedszkola drugi rok. Trafiła do grupy prowadzonej...
~Mama
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 października 2015

Polecam!!! cudowna kraina pani Agnieszka Surowiecka! wątek zamknięty Mój synek spędził w Cudownej Krainie prawie 3 lata. To był dla niego cudowny...
~mama Olisia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 września 2015

Cudowne Przedszkole wątek zamknięty To juz ostatnie tygodnie w przedszkolu Cudowna Kraina a jak sama nazwa...
~Mama Damianka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 lipca 2014

Super przedszkole wątek zamknięty To juz ostatnie tygodnie w przedszkolu Cudowna Kraina a jak sama nazwa...
~Mama Damianka
-

dodano: 15 lipca 2014

mama Jasia - opinia wątek zamknięty Mój synek rozpoczął edukację przedszkolną we wrześniu 2013r. Od pierwszych...
~mama Jasia
-

dodano: 24 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty Przedszkole jest świetne, mój Synek chodzi do Cudownej Krainy od pół roku. Na...
~Zadowolona mama
-

dodano: 6 lutego 2014

Polecem wątek zamknięty Córeczka zakończyła 3 letni pobyt w Cudownej Krainie -teraz szkoła.Bardzo...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2013

Cudowna Kraina - Idealne miejsce do rozwoju Twojej pociechy wątek zamknięty Zawsze zastanawiałem się czy znajdę miejsce, w którym moje dzieci będą równie...
~Tata Majusi D
-

dodano: 29 marca 2013

Cudowne Przedszkole wątek zamknięty Cudowna Kraina to rewelacyjne miejsce dla dziecka. Moja 2,5 letnia córka...
~Mama
-

dodano: 7 stycznia 2013

cudowna i wesoła kraina wątek zamknięty Moje dziecko uczęszcza do Cudownej Krainy drugi rok. Od września...
~szczęśliwy Rodzic
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 grudnia 2012

Cudowna Kraina - cudowne przeszkole wątek zamknięty Wspaniała, współpracująca z dziećmi i rodzicami kadra. Profesjonalna placówka...
~Dagmara, mama Jasia
-

dodano: 29 listopada 2012

FANTASTYCZNE PRZEDSZKOLE wątek zamknięty POLECAM WSZYSTKIM DZIECIOM,BY ICH OPIEKUNOWIE ZAPISALI ICH DO PRZEDSZKOLA...
~MAMA MAKSIA
-

dodano: 13 sierpnia 2012

polecam wątek zamknięty Niedługo mój syn opuści to przedszkole, wiec postanowiłam coś napisać. Po...
~mama
-

dodano: 20 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
44

36

wątków

do góry