Cudowna Kraina to rewelacyjne miejsce dla dziecka. Moja 2,5 letnia córka chodzi do tego przedszkola od października i bardzo jej się podoba. Dzięki opiekunce pani Agnieszce aklimatyzacja trwała niecałe dwa tygodnie. Teraz dzień bez przedszkola dla córki jest dniem straconym. Bardzo duże postępy zrobiła w rozwoju mowy. W przedszkolu co chwilę coś się dzieje. A to oglądają teatrzyki, robią sałatki, był już tydzień japoński, jasełka, a o masie nowo poznanych piosenek nie wspomnę - naprawdę super sprawa. Każde dziecko traktowane jest indywidualnie. Atmosfera panująca w przedszkolu jest bardzo przyjazna. Zdziwiło i pozytywnie zaskoczyło mnie to, że wszystkie panie również opiekunki innych grup już po tygodniu znały imię mojej córki. Zaletą przedszkola jest też to, że są tylko 3 grupy i dzieci poznają się między sobą, nie ma poczucia obcości. Dla mnie jednak najlepszym potwierdzeniem zalet przedszkola jest to, że moja córka rano jedzie do niego z uśmiechem, a wieczorem przed zaśnięciem upewnia się czy na pewno idzie jutro do przedszkola, bo "weekendów ona nie lubi". Serdeczne dzięki dla Pani Agnieszki za serce okazywane dzieciakom.