Widok
Cudowne musicale - od West Endu aż po Broadway!
Opinie do spektaklu: Cudowne musicale - od West Endu aż po Broadway!.
Stowarzyszenie Teatralne INGENIUM Cudowne musicale - od West Endu aż po Broadway! Wszystkich pasjonatów musicali zapraszamy na wyjątkowy koncert, podczas którego młodzi artyści Stowarzyszenia występują w ciekawych interpretacjach najsłynniejszych utworów musicalowych w historii. Podczas naszego koncertu można usłyszeć utwory z takich spektakli jak "Phantom of the Opera", "Notre Dame de ...
Przejdź do spektaklu.
Stowarzyszenie Teatralne INGENIUM Cudowne musicale - od West Endu aż po Broadway! Wszystkich pasjonatów musicali zapraszamy na wyjątkowy koncert, podczas którego młodzi artyści Stowarzyszenia występują w ciekawych interpretacjach najsłynniejszych utworów musicalowych w historii. Podczas naszego koncertu można usłyszeć utwory z takich spektakli jak "Phantom of the Opera", "Notre Dame de ...
Przejdź do spektaklu.
brak gustu
przepraszam ale mlodzi aktorzy wiele czasu spedzili na przygotowaniu spektaklu, nie są dotowani przez nikogo ....graja nazywo i robia to z pasja ....moze sie komus nie podobać że maja pasje i zainteresowania a innym chca pokazac cos ....wykraczajacego poza dorosły teatr....muzyczny czy dramatyczny ...za duze ceny biletów ....
Niesamowite 2,5 h za 35zl
Naprawdę z ręką na sercu mogę polecić musical i dużym i małym.Można było przenieść się w lata młodosci i jeszcze raz usłyszeć utwory z Dirty Dancing, Grease a nawet Na wyspach bergamutach...wiec każdy myśle znajdzie coś dla siebie. Młodzież wykazała się dojrzałością wokalną oraz pieknie znała choreografię i kroki oraz słowa. Nie zauważyłam żadnej wpadki ;-)Ciekawy pomysł rownież z narracją tworcy musicalu-ciekawostki o niektorych musicalach opowiedziane w dowcipny sposob, że cala publiczność śmiala sie pełnym gardłem. Naprawdę warto było wyrwać się z domu na taki musical i oderwać się od trosk i szarej rzeczywistości! Oby wiecej takich fajnych pomysłow reżyserskich!!!Bilety za tanie,w porownaniu z teatrami z Warszawy w "Nocie" gdzie bilety po 120zl i 150zł i trwające nieraz 1h.
poruszające i warte obejrzenia (wysłuchania)
Nie było to moje pierwsze musicalowe przedstawienie, jakie w życiu widziałam. Byłam m.in. na tak wyjątkowych musicalach jak "Billy Eliot", "Mamma mia" i "Titanic" w Londynie i muszę przyznać, że "Cudowne musicale" mogłyby zachwycić nie tylko trójmiejską publiczność. Przedstawienie poruszyło mnie dogłębnie. Przygotowane było na wysokim poziomie wokalnym, choreograficznym i aktorskim. Wielkie ukłony w kierunku tak utalentowanej młodzieży. Podziwiam ich za wytrwałość, pasję i ogromne zaangażowanie. Brawa dla pomysłodawców i realizatorów tego projektu.
Dzięki ,ze znowu jesteście
Nie opuszczam żadnego spektaklu , bo to co sie dzieje na scenie to jest niesamowite,wiec po raz kolejny sie wybieram bo to cudownie spędzony czas . Szkoda tylko,ze tak mało wybiera się sie rodzinnie bo to jest musical dla całej rodziny.
juz sie cieszę bo zapewne cos nowego odkryje....Polecam serdecznie bo to uczta dla duszy...;)jesteście cudowni
juz sie cieszę bo zapewne cos nowego odkryje....Polecam serdecznie bo to uczta dla duszy...;)jesteście cudowni
bravo....polecam młodym i dojrzałym ....warto
Piękne wykonania utworów musicalowych z całego świata......każda odsłona tego spektaklu jest nową wielką przygoda z teatrem....młodzi aktorzy -amatorzy...włożyli wiele pracy aby na scenie pokazać siłe i moc przekazu scenicznego....nie ustępują w niczym aktorom zawodowym.....Widać z każdym utworem ciągły rozwój wokalny i aktorski ....spektakl nie dłuży się będąc na widowni....
Wielkie podziękowania dla twórców za pomysł i młodym aktorom za wzruszający wieczór.....
Rozwijajcie się i spełniajcie na scenie....
Wielkie podziękowania dla twórców za pomysł i młodym aktorom za wzruszający wieczór.....
Rozwijajcie się i spełniajcie na scenie....
Miłe zaskoczenie
Zazwyczaj nie piszę opinii ale teraz muszę, po zakupie biletów dopiero przeczytałam opinie o koncercie i pomyślałam "wtopa", teatr dziecięcy, no dobra bilety kupione to idziemy i tu bardzo miłe zaskoczenie, moje ukochane utwory w super wykonaniu, jestem pod wrażeniem bilety w dobrej cenie a wokalnie niczym nie odbiega od dużych produkcji. Polecam