Widok

Cudownie!

Niesamowity klimat, atmosfera, wystrój! Przemiła obsługa, zawsze uśmiechnięta i dobrym humorem! Wystrój wnętrza niesamowicie dopasowany do miejsca. Menu dostosowane dla każdego. Nieważne jak wysublimowane podniebienie - każdy znajdzie coś dla siebie :) Dzieci zawsze zachwycone profesjonalnym kącikiem dla nich, gdzie mogą poczuć się jak dorośli zasiadając w cudownych fotelach dopasowanych specjalnie dla nich. Cudownie unoszący się zapach czekolady zachwyca jednocześnie zapraszając do ponownych odwiedzin z rodziną! :)
Moja ocena
obsługa: 6

menu: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

przereklamowane

byłam dziś i muszę powiedzieć,że jedynie te fotele wygodne mi się spodobały, czekolada średnio dobra( piłam lepsze), pralinki -czuć było w smaku,że leżały leżały aż się doczekały, czekolada skrystalizowała, nie polecam lepszy o wiele wedel lub czekolada na gorąco w grycanie lub innym miejscu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Muszę nadmienić, że czekolada Wedel czy w innych tego typu masówkach jest robiona z proszku. Oczywiście, smakować komuś może, ale trzeba potrafić docenić ludzką pracę i prawdziwą, czasochłonną czekoladę.
Praliny - z tego co wiem - są na miejscu robione ręcznie, więc smakują inaczej niż te, które Pani kupuje w marketach itp. Wiadomo, jeśli do czegoś nie dodaje się konserwantów i wzmacniaczy, wydawać by się mogło że smakuje specyficznie, a to po prostu nic innego jak prawdziwy smak owocu czy np mięty!
Polacy do chwalenia ostatni, wiadomo. Ale spróbujmy docenić także rodaków.
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry