Widok

Cukiernia Markiza

Witam, chciałabym zamówić tort na 25 rocznicę ślubu. Jakieś opinie na temat tej cukierni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odradzam Markizę. Na początku stycznia zamówiłam tort na urodziny synka i kiedy mąż pojechał go odebrać, okazało się, że zamówienie nie zostało zrealizowane... Poprzednim razem nie było takiego problemu, ale ostrzegam... Dawno nie spotkałam się z takim brakiem szacunku do klienta.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Może niewłaściwie złożyłas zamówienie, może zaliczki nie wpłaciłas? Markiza ma bdb tort lodowy. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wszystko zostało odpowiednio ustalone. To nie było moje pierwsze zamówienie z tej cukierni. W zeszłym roku zamawiałam tam tort dla synka, był smaczny i piękny. Tym większe moje rozczarowanie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja z Markizy zamawiam corocznie dla córek torty na urodziny, nigdy,dosłownie nigdy nie było problemu z zamówieniem czy jakością tortu. Zawsze wszystkim smakuje. Zastanawiam się tak bokiem, czy jest jakieś miejsce w okolicy nie obsmarowane na tym forum? Jęsli tak, to ewidentnie biały kruk
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wynika to tylko i wyłącznie z socjologii. Większość ludzie nie wejdzie i nie napisze na forum "jaka wspaniała Markiza", gdyż szkoda im na to czasu. Jednak, jak spotka daną osobę niedogodność ze strony jakiegoś podmiotu, to z chęcią się z tym podzieli. Dodatkowo każda pozytywna opinia zostanie potraktowana jako nieudolna reklama a nie jako czyjaś niezależna opinia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wojtek masz racje tu tylko posty negatywne . Sporadycznie zaglądam na forum bo jak mam czytać to ciągłe narzekanie to szkoda czasu .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten komentarz to chubs żart. Może tort lodowy to jedyny który im wychodzi, bo też się „przejechałam”. Lepiej dopłacić i wziąć z Sowy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
*chyba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie jest tort lodowy, to jest tort bezowy, bita śmietana beza i wiśnie więc nie wiem gdzie tu są lody.
Cóż... proszę czytać ze zrozumieniem, w trzecim komentarzu od góry ktoś polecał tort lodowy z Markizy. Niżej najwyraźniej jest odniesienie do tej wiadomości... Czyżby chwalono produkty, które nie istnieją?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najwyraźniej ktoś nie rozróżnia tego co je.
Ma Pani może zdjęcia tego wypieku?
Brałam wiele razy i nigdy nie było problemu a cena jest naprawdę dobra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam "Markizę" Żukowo. Zamawiałam dla syna 18 lat smaczny i piękny w kształcie kobiecych Cy,,,, ów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wieś się bawi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

do góry