Widok

Cukiernia Markiza

Witam, chciałabym zamówić tort na 25 rocznicę ślubu. Jakieś opinie na temat tej cukierni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odradzam Markizę. Na początku stycznia zamówiłam tort na urodziny synka i kiedy mąż pojechał go odebrać, okazało się, że zamówienie nie zostało zrealizowane... Poprzednim razem nie było takiego problemu, ale ostrzegam... Dawno nie spotkałam się z takim brakiem szacunku do klienta.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Może niewłaściwie złożyłas zamówienie, może zaliczki nie wpłaciłas? Markiza ma bdb tort lodowy. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wszystko zostało odpowiednio ustalone. To nie było moje pierwsze zamówienie z tej cukierni. W zeszłym roku zamawiałam tam tort dla synka, był smaczny i piękny. Tym większe moje rozczarowanie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja z Markizy zamawiam corocznie dla córek torty na urodziny, nigdy,dosłownie nigdy nie było problemu z zamówieniem czy jakością tortu. Zawsze wszystkim smakuje. Zastanawiam się tak bokiem, czy jest jakieś miejsce w okolicy nie obsmarowane na tym forum? Jęsli tak, to ewidentnie biały kruk
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wynika to tylko i wyłącznie z socjologii. Większość ludzie nie wejdzie i nie napisze na forum "jaka wspaniała Markiza", gdyż szkoda im na to czasu. Jednak, jak spotka daną osobę niedogodność ze strony jakiegoś podmiotu, to z chęcią się z tym podzieli. Dodatkowo każda pozytywna opinia zostanie potraktowana jako nieudolna reklama a nie jako czyjaś niezależna opinia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wojtek masz racje tu tylko posty negatywne . Sporadycznie zaglądam na forum bo jak mam czytać to ciągłe narzekanie to szkoda czasu .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten komentarz to chubs żart. Może tort lodowy to jedyny który im wychodzi, bo też się „przejechałam”. Lepiej dopłacić i wziąć z Sowy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
*chyba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie jest tort lodowy, to jest tort bezowy, bita śmietana beza i wiśnie więc nie wiem gdzie tu są lody.
Cóż... proszę czytać ze zrozumieniem, w trzecim komentarzu od góry ktoś polecał tort lodowy z Markizy. Niżej najwyraźniej jest odniesienie do tej wiadomości... Czyżby chwalono produkty, które nie istnieją?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najwyraźniej ktoś nie rozróżnia tego co je.
Ma Pani może zdjęcia tego wypieku?
Brałam wiele razy i nigdy nie było problemu a cena jest naprawdę dobra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam "Markizę" Żukowo. Zamawiałam dla syna 18 lat smaczny i piękny w kształcie kobiecych Cy,,,, ów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wieś się bawi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

do góry