Widok
Cuppon to oszuści!!!
Niestety, też padłam ofiarą firmy cuppon , jako firmy pośredniczącej.
Najciekawsze jest to , że nie ma z nimi żadnego kontaktu telefonicznego i nie odpowiadają na emaile.
No bo i po co? - kasę juz wzięli.!
Jeżeli ktoś pośredniczy w takich transakcjach to powinien to robić do momentu wykonania usługi.
Nie wysilaja się nawet, żeby odebrać telefon nie wspominając o załatwieniu jakiejkolwiek reklamacji
Zupełnie inaczej wyglada sytuacja z gruponem gdzie wszystko funkcjonuje jak należy.
Przestrzegam przed tą firmą
Najciekawsze jest to , że nie ma z nimi żadnego kontaktu telefonicznego i nie odpowiadają na emaile.
No bo i po co? - kasę juz wzięli.!
Jeżeli ktoś pośredniczy w takich transakcjach to powinien to robić do momentu wykonania usługi.
Nie wysilaja się nawet, żeby odebrać telefon nie wspominając o załatwieniu jakiejkolwiek reklamacji
Zupełnie inaczej wyglada sytuacja z gruponem gdzie wszystko funkcjonuje jak należy.
Przestrzegam przed tą firmą
ja ostatnio kupiłam kupon na pościel na klubznizek.pl. Pościel dotarła i okazało się, że to kiepsko uszyte g....z kiepskiego materiału, na dodatek farbujące na czerwono (pościel była biało-czarna). Nie miałam żadnego problemu z odzyskaniem pieniędzy. Wszystko raz-dwa załatwione. Ale przestrzegam przed kupnem pościeli, producent jest z Rumi.
ZGADZAM SIE W 100 % OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!! DOKŁADNIE JA TEŻ KUPIŁAM USŁUGĘ FRYZJERSKĄ A SALON ZOSTAŁ ZAMKNĘTY I PO PIENIĄDZACH ŚLAD ZAGINĄŁ... ALBO GDYBY CHOCIAŻ PRÓBOWALI COKOLWIEK WYJAŚNIĆ A ONI PO PROSTU MNIE OLALI!! ZERO ODZEWU!! NA MY DEAL, GROUPONIE I GRUPERZE NIGDY SIE NIE ZAWIODŁAM A TEŻ WYKONYWAŁAM ZWROTY
NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!! OMIJAĆ ZŁODZIEI Z DALEKA!!!
NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!! OMIJAĆ ZŁODZIEI Z DALEKA!!!