Widok

Cuppon to oszuści!!!

Niestety, też padłam ofiarą firmy cuppon , jako firmy pośredniczącej.
Najciekawsze jest to , że nie ma z nimi żadnego kontaktu telefonicznego i nie odpowiadają na emaile.
No bo i po co? - kasę juz wzięli.!
Jeżeli ktoś pośredniczy w takich transakcjach to powinien to robić do momentu wykonania usługi.
Nie wysilaja się nawet, żeby odebrać telefon nie wspominając o załatwieniu jakiejkolwiek reklamacji
Zupełnie inaczej wyglada sytuacja z gruponem gdzie wszystko funkcjonuje jak należy.
Przestrzegam przed tą firmą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja przestrzegam przed Fastdeal, którzy mnie oszukali i nie chcą wykonać zwrotu. Co do Cuppon, to może miałaś taki przypadek, lecz w moim wypadku wszystko jest zawsze w porządku, a wiele rzeczy już tam kupiłam. Co do jakości obsługi wielkiego Groupona, to się nie wypowiadam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z gruponem i z gruperem mam dobre doświadczenia nie znałam cuppona ani fastdeal, dobrze wiedzieć że nie warto
image
Ostatnio reklamowalam bon kupiony w serwisie KupBon.pl zadzwonilam do nich o 23:30 a infolinia dzialala i wszystko mialam zalatwione. Ciekawyczy inne portale tak maja? ??
ja ostatnio kupiłam kupon na pościel na klubznizek.pl. Pościel dotarła i okazało się, że to kiepsko uszyte g....z kiepskiego materiału, na dodatek farbujące na czerwono (pościel była biało-czarna). Nie miałam żadnego problemu z odzyskaniem pieniędzy. Wszystko raz-dwa załatwione. Ale przestrzegam przed kupnem pościeli, producent jest z Rumi.
Witam,
czy mozna prosic o jakis telefon na inforlinie, bo ja nie moge tego numeru odszukac a sprzedali mi podrobke pedzli bobbi browna i to mega tandetna
pozdrawiam
To nie przypadek, na fastcealu można przynajmniej zadzwonić i porozmawiać, na cupponie nie ma nawet telefonu. Przypadkiem jest raczej to, że coś się udało kupić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odzyskane pięniądze

PO interwencjach udało mi się odzyskać pieniądze.
W jaki sposób udało się odzyskać pieniądze?
Mnie tez oszukali kupiłam kupon do fryzjera ktory został zamkniety . Na poczatku były jakies odzewy ze strony cupponu lecz jesli przyszlo do oddania pieniazków ktore zapewniali że oddadzą przestali wogole odpisywac . NIE POLECAM CUPPONU!!!
ZGADZAM SIE W 100 % OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!! DOKŁADNIE JA TEŻ KUPIŁAM USŁUGĘ FRYZJERSKĄ A SALON ZOSTAŁ ZAMKNĘTY I PO PIENIĄDZACH ŚLAD ZAGINĄŁ... ALBO GDYBY CHOCIAŻ PRÓBOWALI COKOLWIEK WYJAŚNIĆ A ONI PO PROSTU MNIE OLALI!! ZERO ODZEWU!! NA MY DEAL, GROUPONIE I GRUPERZE NIGDY SIE NIE ZAWIODŁAM A TEŻ WYKONYWAŁAM ZWROTY
NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!! OMIJAĆ ZŁODZIEI Z DALEKA!!!
RÓWNIEŻ JA PRZESTRZEGAM PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG J.W.
A PRZEDE WSZYSTKIM Z RAŻACO ZŁEGO GABINETU "I'M BUAUTY" W WARSZAWIE , KTOREGO OFERTW WYSTAWIŁ CUPPON.
CZY KTOS MA NUMER TELEFONU DO "CUPPONU", PROSZĘ O PODANIE.
ponąć jest taki +4822 321-78-00
To jest numer do wydawnictwa IDG poland anie cupponu przed chwila sprawdziłam

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Co robić w nowy rok, gdy nie mam kaca? (3 odpowiedzi)

Co jest dziś otwarte? Macie jakieś pomysły?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry