Widok

Cwaniactwo i arogancja w jednym!

Próba kupna nieruchomości gruntowej - brak jakichkolwiek podstawowych informacji o działce - włącznie z informacją czy w okolicy i jak daleko znajdują się przyłącza do mediów; umowa przygotowana chroniąca tylko interesy sprzedającego, aroganckie podejście do kupca - jeżeli nie ma się wykształcenia prawniczego, co dobitnie mówi kupcowi w nos, to lepiej nie przychodzić na spotkanie bez prawnika; ma bardzo nerwowy, narzucający i arogancki styl rozmowy i powoływania się na kodeks cywilny; nie pozwala kupcowi wejść w dyskusję. Ponadto ma czelność kłamania w żywe oczy i obarczania odpowiedzialnością kupca za swoje niedopatrzenia. Całość sytuacji i obrazu trudno tu przywołać, ale moim zdaniem nie jest to człowiek, którego mógłbym polecić komukolwiek - grozi to stratą czasu i transakcji dla obu stron. (...)

wypowiedź zmoderowana ( 2014-10-21 12:33:00)

Moja ocena
Pośrednictwo Nieruchomości kategoria: Agencje nieruchomości i pośrednictwo
obsługa: 1

oferta: 3

pomoc merytoryczna: 1

prowizje i opłaty: 1

ocena ogólna: 1

1.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie bardzo rozumiem, czy Pan chciał kupić działke czy sobie podyskutować, optuję za drugą możliwością.
Znam firme i jest wyjątkowo pomocna i rzetelna, na dyskusje też pozwala, chyba, że dyskutant jest trochę dziwny, a tak to wygląda.
Społeczeństwo to trochę dziwne jest jednak.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Zupełnie zgadzam się z opinią. Miałem podobne doświadczenie, nawet gorsze. Ostrzegam przed współpracą z p.Rękawkiem, kończy się to straconymi pieniędzmi i obarczaniem klienta całą winą za nieudaną współpracę i manipulowaniem klienta w celu wyciągnięcia jeszcze większych korzyści, napisałbym dużo więcej, ale nie mam ochoty konfrontacji, a portal trójmiasto.pl stoi po stronie właścicieli w przypadku dodawania opinii... nie wiem jak te opinie mogą być przydatne, jeśli najpierw musi je zatwierdzić właściciel firmy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry