Widok

Cyfrowy Polsat z Multiroomem - pytanie.

Banino Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma Cyfrowy Polsat z multiroomem? Czy da się to zrobić bez kabla tylko przez wifi? w NC+ jest taka możliwość i zastanawiam sie czy w Polsacie tez tak się da?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Żukowie masz punkt sprzedaży Cyfrowego Polsatu mozesz się tam wszystkiego dowiedzieć. Będziesz miec pewność a tutaj ktoś może wprowadzić cię w błąd.
W NC+ multiroom jest po wifi wszystkie dekodery muszą być w tej samiej sieci , Ale sygnał Satelitarny musisz doprowadzić do każdego z dekoderów osobno po kablu.
ja mam multiroom . zadnaego nie trzeba podlaczac do internetu tylko tak jak pierszy podlaczyc kabel do satelity . inaczej sie nie da .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam NC+ - dekodery nie musza być spięte w żadną sieć musi być tylko opłacony abonament
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
NC+ Może masz dwa dekodery główne (a raczej karty) a może nie wiesz że masz spite w sieci.
proszę się zapoznać.
http://ncplus.pl/oferta/multiroom/multiroom-standard-hd
http://ncplus.pl/Pomoc/Instalacja/Jak-podlaczyc-Multiroom-Standard-HD

Co do polsatu informacja z przed roku

"Drugi dekoder (multiroom) podłącza się do anteny (musi być konwerter z dwoma wyjściami) a kartę przekłada się raz na 6-7dni (można to robić wcześniej zanim dekoder zostanie zablokowany)"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stan faktyczny działa bez spięcia w sieci więc nie ma widzę potrzeby aby reklamować bardziej NC+.. linkując
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w nc+ dekodery muszą być połączone kablem interntowym lub podłączone do wifi - ale często się zawiesza. w cyfrowym Polsacie nie trzeb podłaczac dekoderów ze sobą ale co jakiś czas mniej wiecje 1 raz na tydzień z dekodera głównego trzeba włożyć kartę do dekodera dodatkowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Technologie

Ochrona telefonu (18 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

do góry