Widok
Widzę, że przydałyby się zdjęcia… ale tu niestety muszę wyjaśnić, że nie mam zdjęć:( A o to krótka/długa historia tej sukni. Suknie tą kupiłam dla siebie a mój ślub jest dopiero we Wrześniu tego roku. Od początku jak ją zobaczyłam byłam zachwycona, niestety cena w salonach nie do przeskoczenia dla mnie. Szukałam, więc używanej – przymierzyłam aż 3 suknie z salonową 4 (tusia000 – Twoją również, jeśli pamiętasz – w zeszłym roku na jesieni). Wszystkie były dla mnie za małe w piersiach…:( Byłam już lekko zdesperowana – bo nie ma ich wiele na rynku wtórnym, więc zakupiłam suknię z myślą o tym, że uda się ją przerobić (każdy by tak pomyślał) niestety po wizycie u krawcowej okazało się inaczej… lekkie poprawki owszem ale o cały rozmiar powiększyć w biuście – nie możliwe… (suknia jest na jakieś 75B + push up)
Tak więc teraz muszę ją sprzedać i kupić drugą – oczywiście taką samą:) dlatego cena nie będzie wygórowana:)
Tak więc teraz muszę ją sprzedać i kupić drugą – oczywiście taką samą:) dlatego cena nie będzie wygórowana:)
Witam,
mam do sprzedania suknie ślubną Agadir. Rozmiar - polskie 38, na osobę o wzroście 170 cm. Cena 2100 (łącznie z butami i czepkiem) - cały zestaw bardzo oryginalny!
Suknia w stanie idealnym. Proszę o info na agus1781@poczta.onet.pl, wyślę zdjęcia. Suknia do obejrzenia i przymierzenia w Warszawie
Polecam!
Aga
mam do sprzedania suknie ślubną Agadir. Rozmiar - polskie 38, na osobę o wzroście 170 cm. Cena 2100 (łącznie z butami i czepkiem) - cały zestaw bardzo oryginalny!
Suknia w stanie idealnym. Proszę o info na agus1781@poczta.onet.pl, wyślę zdjęcia. Suknia do obejrzenia i przymierzenia w Warszawie
Polecam!
Aga
niestety sprawa zdjęć nie jest taka prosta - bo nie mam aparatu i nie ma mi ich kto zrobić - a mojego przyszłego przecież nie poproszę...:( tak więc muszę pozostać przy katalogowych i zapraszam do przymiarki - tak najlepiej ocenić i to nic nie kosztuje:) może wtedy ktoś przyjedzie z aparatem i zrobimy fotki:)
Witam serdecznie!
Na samym wstępie gratuluję przepięknej kreacji, suknia ta jest suknią moich marzen, niestety do tej pory niedostępna z przyczyn finansowych ;, niestety!
W związku z Pani ofertą mam pytanie: czy mogłaby Pani podać dokładne wymiary na jakie suknia została przygotowana (biust, pas, biodra,dodatkowo obcas) a także jakiego jest koloru (spotkałam już szampański i biały)?
Czy cena jest ceną do negocjacji (na innych serwisach zdarzają się ceny ciut nizsze, niestety nie sa to suknie mojego rozmiaru)?
Pozdrawiam oraz życzę wesołych Świąt Wielkanocy a także wszystkiego najlepszego!
Alicja
Na samym wstępie gratuluję przepięknej kreacji, suknia ta jest suknią moich marzen, niestety do tej pory niedostępna z przyczyn finansowych ;, niestety!
W związku z Pani ofertą mam pytanie: czy mogłaby Pani podać dokładne wymiary na jakie suknia została przygotowana (biust, pas, biodra,dodatkowo obcas) a także jakiego jest koloru (spotkałam już szampański i biały)?
Czy cena jest ceną do negocjacji (na innych serwisach zdarzają się ceny ciut nizsze, niestety nie sa to suknie mojego rozmiaru)?
Pozdrawiam oraz życzę wesołych Świąt Wielkanocy a także wszystkiego najlepszego!
Alicja
juz sie nie orientuje czy suknia spzredana czy nie. moj mail to blondyna126@wp.pl. Czy wysałalaby mi pani wymiary owej sukni oraz zdjecia jezeli takie pani posiada na podany wyzej adres. numer tel. przyspieszy kontakt:) dziekuje z gory.
Slub mam w sierpniu, jezeli uda mi sie kupic suknie agadir chetnie tez ja odspzredam.
Slub mam w sierpniu, jezeli uda mi sie kupic suknie agadir chetnie tez ja odspzredam.
sprzedam
sprzedam suknię bardzo podobną do Cymbeline Adagir. Suknia będzie dobra na wysoką osobę, wzrost 170-175cm. Ja mam 176cm ale celowo chciałam odsłonić buty :) Co do wymiarów moim zdaniem jest to krój idealny dla pań z figurą w kształcie klepsydry. Ja noszę rozmiar 40 (biust 102cm, biora 100cm, pas 90cm) i jestem pewna, że panie o podobnych wymiarach będą zachwycone

Uploaded with ImageShack.us

Witam serdecznie
Oferuję suknię ślubną francuskiej firmy Cymbeline model Agadir.
Kolor capuccino, szampan.
Suknia koronkowa, w stylu lat 20tych/30-tych.
Delikatna, lekka. Podpinany tren.
W koronkę wpleciona złota nić oraz pięknie błyszczące, delikatne cekinki.
Dekolt amerykański - zapięcie na szyi. Pięknie odsłania plecy.
Niezniszczona, miałam ją na sobie tylko raz, wyprana w profesjonalnej pralni.
Na życzenie mogę wysłać więcej zdjęć na maila.
Rozmiar: 36
Mój wzrost to 167 cm, miałam obcas 5 cm.
Suknia zakupiona w salonie za 3800 zł.
Do obejrzenia i przymierzenia w Warszawie.
Gratis satynowe bolerko.
Mój mail - magdalena.swiderek@onet.eu
Oferuję suknię ślubną francuskiej firmy Cymbeline model Agadir.
Kolor capuccino, szampan.
Suknia koronkowa, w stylu lat 20tych/30-tych.
Delikatna, lekka. Podpinany tren.
W koronkę wpleciona złota nić oraz pięknie błyszczące, delikatne cekinki.
Dekolt amerykański - zapięcie na szyi. Pięknie odsłania plecy.
Niezniszczona, miałam ją na sobie tylko raz, wyprana w profesjonalnej pralni.
Na życzenie mogę wysłać więcej zdjęć na maila.
Rozmiar: 36
Mój wzrost to 167 cm, miałam obcas 5 cm.
Suknia zakupiona w salonie za 3800 zł.
Do obejrzenia i przymierzenia w Warszawie.
Gratis satynowe bolerko.
Mój mail - magdalena.swiderek@onet.eu