Widok
Cyrk Zalewski
[lead]Cyrk Zalewski powstał w 1993 r. z inicjatywy Stanisława i Ewy Zalewskich. Przez ponad 20 lat działalności stał się jednym z najbardziej rozpoznawanych cyrków w Polsce. Każdego roku cyrkowcy w trakcie swojej trasy artystycznej odwiedzają ponad 200 miast w kraju.[/lead]Widowisko zapierające dech w piersiach, zachwyci nawet najbardziej wymagającego widza! W tym sezonie na arenie cyrku ...
więcej
więcej
cyrk to cierpienie
Powinniśmy pamiętać, że kiedy idziemy do cyrku to wspieramy maltretowanie zwierząt i nieludzkie ich traktowanie. Czy na pewno chcemy żeby nasze dzieci poznawały zwierzęta kiedy robią nienaturalne dla nich rzeczy, siedzą w za małych klatkach i są bite? WSPIERAJMY CYRKI ALE TE BEZ ZWIERZĄT!
http://www.absolutesight.com/play/video/kZ8ONHzwlOk/cyrk-wypadki-z-udziałem-zwierząt-wykorzystywanych-do-celów-rozrywkowych-animals-attack
Oprócz obejrzenia filmu warto przeczyta zeznania byłych treserów...
http://www.absolutesight.com/play/video/kZ8ONHzwlOk/cyrk-wypadki-z-udziałem-zwierząt-wykorzystywanych-do-celów-rozrywkowych-animals-attack
Oprócz obejrzenia filmu warto przeczyta zeznania byłych treserów...
Słaby pokaz
sory , nie zostawię suchej nitki na zalewskim.... widziałem Cyrki lepsze , widziałem gorsze ale ten był dziś po prostu SŁABY !!!
ubogi program .. pierwsza cześć czyli do przerwy to tzw granie na zwłokę - najpierw tresura kóz...- no sooory no... i to wątpliwej urody , potem wielbłądy ale tylko na spacerku - kilka rundek w kółko i tyle , następnie koniki słabo zgrane - wszystko to po około 15 minut i przerwa... nuda. w międzyczasie klown ale też nie porywa . słuchajcie - klown to musi być KLOWN !! TAKI CO PRZYCIĄGNIE WZROK I UWAGĘ a nie facet mało zabawny wrzucany jako "wypełniacz"
teraz wiem czemu dają spektakl tylko w jeden dzień ... bo po takiej opinii na drugi dzień byłoby tam pusto.
zalewski ? słuchaj - kiedyś to ty byłeś Zalewski a teraz .... budyń !
jakaś lepsza żąglerka ... pokazy na trapezie... ? zapomnijcie ludzie - tego tam nie zobaczycie.
część druga nieco ciekawsza ze względu na lwy i trochę akrobacji (gościnnie ) i pokaz laserowy (ale to nie cyrk tylko elektroshow... )
no i tyle....
ubogi program .. pierwsza cześć czyli do przerwy to tzw granie na zwłokę - najpierw tresura kóz...- no sooory no... i to wątpliwej urody , potem wielbłądy ale tylko na spacerku - kilka rundek w kółko i tyle , następnie koniki słabo zgrane - wszystko to po około 15 minut i przerwa... nuda. w międzyczasie klown ale też nie porywa . słuchajcie - klown to musi być KLOWN !! TAKI CO PRZYCIĄGNIE WZROK I UWAGĘ a nie facet mało zabawny wrzucany jako "wypełniacz"
teraz wiem czemu dają spektakl tylko w jeden dzień ... bo po takiej opinii na drugi dzień byłoby tam pusto.
zalewski ? słuchaj - kiedyś to ty byłeś Zalewski a teraz .... budyń !
jakaś lepsza żąglerka ... pokazy na trapezie... ? zapomnijcie ludzie - tego tam nie zobaczycie.
część druga nieco ciekawsza ze względu na lwy i trochę akrobacji (gościnnie ) i pokaz laserowy (ale to nie cyrk tylko elektroshow... )
no i tyle....