Widok
Czapeczki na wiosnę - nowe
Mam do sprzedania nowiutkie czapeczki w sam raz na wiosnę. Mamie się nudziło wieczorkiem i oto powstały czapusie na wnusie – tyle że za dużo , a wciąż powstają. Może komuś się spodobają:
Obwód tu akurat: 42 cm - założona raz do zdjęcia :)
Jeśli znajdzie się chętny to możliwe zrobienie czapy na zamówienie z kwiatkiem mniejszym – większym, bez kwiatka, różne kolory.
Odbiór Zaspa, możliwa wysyłka + 5 zł (list polecony).
1. Fioletowa obwód: 42 cm – 10 zł

2. Jasny i ciemniejszy fiolet; obwód: 42 cm – 10 zł

Obwód tu akurat: 42 cm - założona raz do zdjęcia :)
Jeśli znajdzie się chętny to możliwe zrobienie czapy na zamówienie z kwiatkiem mniejszym – większym, bez kwiatka, różne kolory.
Odbiór Zaspa, możliwa wysyłka + 5 zł (list polecony).
1. Fioletowa obwód: 42 cm – 10 zł

2. Jasny i ciemniejszy fiolet; obwód: 42 cm – 10 zł

Fiolet byl w domu i oto coś dla CzarnejAgi:
http://img854.imageshack.us/i/czarnaaga50.jpg/
Mam nadzieję że się podoba :)
http://img854.imageshack.us/i/czarnaaga50.jpg/
Mam nadzieję że się podoba :)
Dejwi naskrobię jutro jak dopadnę młodą i zmierzę jej główkę :)
czy mama zamierza opracować jakiś model na zimę ? bo jesienią byłabym chętna na coś zimowego razem z szalikiem,
i może umiałaby zrobić berecik ?
czy mama zamierza opracować jakiś model na zimę ? bo jesienią byłabym chętna na coś zimowego razem z szalikiem,
i może umiałaby zrobić berecik ?
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Dziewczyny bardzo się cieszę że czapy się podobają i na zdjęciach i w "realu" :)
W tej chwili mama dostała bana na zamówienia bo totalnie zaniedbała ponczo wnusi - już by 2 były gotowe tylko zawsze pod koniec koncepcja się nam zmieniała - a potem założyłam ten wątek i same wiecie + kumpela zabrała mi z szafy czapeczkę do tego poncza ... więc same widzicie
Dodatkiem do wszystkiego jest popsuty palec - mama już wie że chlorem to lepiej wojować przez rękawiczki ...
i święta ...
Jak mama powróci do zamówień to będzie już na tyle ciepło że trzeba będzie chudsze czapy. Koncepcja i zarys już jest teraz tylko czasu szukamy. Jak pierwsze wnusiowe prototypy powstaną wrzucę foty i walcie z zamówieniami.
Ps. Nie spodziewałam się, iż będzie taki odzew czapkowy :)
W tej chwili mama dostała bana na zamówienia bo totalnie zaniedbała ponczo wnusi - już by 2 były gotowe tylko zawsze pod koniec koncepcja się nam zmieniała - a potem założyłam ten wątek i same wiecie + kumpela zabrała mi z szafy czapeczkę do tego poncza ... więc same widzicie
Dodatkiem do wszystkiego jest popsuty palec - mama już wie że chlorem to lepiej wojować przez rękawiczki ...
i święta ...
Jak mama powróci do zamówień to będzie już na tyle ciepło że trzeba będzie chudsze czapy. Koncepcja i zarys już jest teraz tylko czasu szukamy. Jak pierwsze wnusiowe prototypy powstaną wrzucę foty i walcie z zamówieniami.
Ps. Nie spodziewałam się, iż będzie taki odzew czapkowy :)