Widok

Czas na zmiane!!!??

...To ze w parlamencie zawsze sa tlumy to nie zasluga tego ze jest swietnym miejscem ale tego ze w gdansku nie ma gdzie sie bawic jedynie miasto aniolow i parlament ja z dwojga zlego wole Parla tylko dlatego ze sopot daleko NIE NAWIDZE PARLAMENTU dj w okularach to juz tak przegina ze az zal sluchac, przychodze do Parl od 10 lat i pamietam jak juz wieki temu gral te same sety. Z calym szacuniek ale P Sabina juz chyba zna je na pamiec, do tego te miliony swiatel ktore powoduja ze nawet trzezemu kreci sie z glowie to jest nieporozumienie!!!pelno nacpanych ludzi ktorym twarze od koksu powyginalo ale ochrona przeciez nie ma czasu bo bajerzy z laskami! dopiero jak sie przyjdzie i poprosi bo ktos kogoś pobil to laskawie sie rusza.A rudy to kolejna porazka tego miejsca smiechu warte mnie akurwa zawsze wpuszcza i nie mialam z nim problemow ale jak obserwuje to upokarzany niegdys chlopak otrzymawszy okruszynkę decyzyjności zwariował ze szcześcia :D
Reasumujac do Świadomości lPani Sabiny ludzie powyzej 20 roku życia nie przychodzą do Was bo jest super tylko dlatego ze SOPOT daleko !!!
Moja ocena
obsługa: 5

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naucz się pisać, a potem pisz publicznie.
Literki już znasz, teraz układaj z nich słowa, ze słów zdania. Dadaj kropki, przecinki i wróć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry