Widok
Czas na zmiane!!!??
...To ze w parlamencie zawsze sa tlumy to nie zasluga tego ze jest swietnym miejscem ale tego ze w gdansku nie ma gdzie sie bawic jedynie miasto aniolow i parlament ja z dwojga zlego wole Parla tylko dlatego ze sopot daleko NIE NAWIDZE PARLAMENTU dj w okularach to juz tak przegina ze az zal sluchac, przychodze do Parl od 10 lat i pamietam jak juz wieki temu gral te same sety. Z calym szacuniek ale P Sabina juz chyba zna je na pamiec, do tego te miliony swiatel ktore powoduja ze nawet trzezemu kreci sie z glowie to jest nieporozumienie!!!pelno nacpanych ludzi ktorym twarze od koksu powyginalo ale ochrona przeciez nie ma czasu bo bajerzy z laskami! dopiero jak sie przyjdzie i poprosi bo ktos kogoś pobil to laskawie sie rusza.A rudy to kolejna porazka tego miejsca smiechu warte mnie akurwa zawsze wpuszcza i nie mialam z nim problemow ale jak obserwuje to upokarzany niegdys chlopak otrzymawszy okruszynkę decyzyjności zwariował ze szcześcia :D
Reasumujac do Świadomości lPani Sabiny ludzie powyzej 20 roku życia nie przychodzą do Was bo jest super tylko dlatego ze SOPOT daleko !!!
Reasumujac do Świadomości lPani Sabiny ludzie powyzej 20 roku życia nie przychodzą do Was bo jest super tylko dlatego ze SOPOT daleko !!!
Moja ocena
Klub Parlament
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.5
* maksymalna ocena 6