Widok
Czas oczekiwania to masakra
Co powiecie na zimną pizzę po 2,5 godziny? Ja jestem w 100% przeciw. Nie polecam tej pizzerii nikomu. Jeżeli już na prawdę nie macie innego wyjścia to przygotujcie sobie mikrofalówkę albo piekarnik, żeby tą pizzę podgrzać, ale najpierw zorganizujcie sobie prowiant na czas dostarczania tej pizzy. Szczerze mówiąc impreza zdążyła się skończyć, a na pizzę czekam cały czas. W tym czasie moglibyśmy wszyscy pojechać do restauracji w Gdyni, porządnie zjeść i wrócić do domu, a pizza cały czas była w drodze, Osoba, z którą rozmawiałem przez telefon pytając jak długo będę jeszcze czekał na pizze odpowiedziała mi, że pizza właśnie wychodzi z pieca (zadzwoniłem po 70 minutach od czasu zamówienia). Właśnie mija 160 minuta i dopiero teraz dostałem informację od kierowcy, że nadjeżdża. Rozumiem, że z powodu weekendu jest dużo zamówień, ale zapowiadanie odpowiedniego czasu zamówienia i niedotrzymanie go świadczy raczej o dezorganizacji i braku wszelakiej odpowiedzialności.
Szczerze nie-pozdrawiam. Oczywiście nie polecam bo oczekiwanie na jedzenie zamienia się w mega brutalną "lekcję" cierpliwości (co szczerze mówiąc można nazwać torturą).
Szczerze nie-pozdrawiam. Oczywiście nie polecam bo oczekiwanie na jedzenie zamienia się w mega brutalną "lekcję" cierpliwości (co szczerze mówiąc można nazwać torturą).