Widok
Czas stania w kolejce = masakra
Bardzo duży wybór asortymentu na sklepie, czasem fajne ceny promocyjne np. alkoholi. Otwarte 24/h, duży parking. Wszystkie te plusy gasi jeden ogromny minus. Nie ma dnia, ani godziny żeby nie stać w przynajmniej 10-20 minutowej kolejce, a po godzinie 21 to jest totalna masakra. Człowiek zmęczony potrzebuje coś kupić, jedną - dwie rzeczy, a musi jeszcze stać w 30 minutowej kolejce, przecież to jest paranoja, sklep ogromny, mnóstwo ludzi, a otwarte 2 kasy i te samoobsługowe, non stop zacięte. Ja do Tesco chodziłem kiedyś, ale po tym jak zrobiły się kolejki do kas, unikam, chodzę tylko jak na prawdę muszę.
Moja ocena
Tesco
kategoria: Hipermarkety
obsługa: 1
asortyment: 5
promocje: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
2.8
* maksymalna ocena 6
A to dlatego że jest nas pracownikow za malo nie wszyscy poruszajacy sie po sklepie siedza na kasie jestesmy odpowiedzialni za nabial pieczywo warzywa dotowarowanie polek kto nie pracowal w tesco nie wie jak to jest najlepiej zwalac winę na pracownikow a co my mozemy? skargi prosze zglaszac do pracodawcy nie do nas
kiedys pracowalam w tym tesco i dobrze wiem jak bylo i jaka placa....masakra ....niech sie zmieni cos wreszscie w tym chorym kraju to i bedzie lepiej...za kolejki odpowiedzialni sa kierownicy cala ta wyzsza polka ...a co ma zrobic biedna kasjerka nad ktora stoi kolejka sapiacych ludzi wscieklych ze to niby jej wina...