Widok

Czego brakuje na karczemkach

Cześć wszystkim, chciałem zrobić małe rozeznanie co chcielibyście mieć na osiedlu karczemki, czego brakuje jakieś sklep bądź usługi ? Będę wdzięczny za szczere odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sklepik akurat jest od bardzo dawna. A z rzeczy które są słabo rozreklamowane to poleciłbym "punkt wielousługowy" za Lewiatanem - krawiec, pralnia i szewc, do tego wypożyczalnia kostiumów. Pralnia i szewc są wykonywane na zewnątrz, ale korzystałem i mogę z czystym sumieniem polecić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czego brakuje na karczemkach i Czego brakuje na karczemkach?? Lepiej zobaczcie co jest, ale słabo reklamowane;-) Pubik mamy fajny. A teraz doszedł sklepik, w którym jest sporo fajnego browarka i nie trzeba już latać do miasta po fajny browarek. Sklepik za rogiem na ulicy Różany Stok na dole, tylko reklamę ma słabą;-)
chodników, śmietników i przejść dla pieszych
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popieram. A gdzie będzie się on mieścił?
ja się zdecyduję na otwarcie warzywniaka ? może być ?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy w końcu ktoś zdecyduj się na otwarcie warzywniaka? To jest nieporozumienie, co sobotę wyruszam w rożnych kierunkach: do Hali Targowej w centrum Gdańska, na Pomorze lub do Gdyni. Przecież w Netto nie można kupić 20 dkg pieczarek... Jabłka odmiana ligol prawie nieosiągalna w Netto czy Biedronce.
Podobno jest coś na rzeczy...
Swego czasu bardzo głośno było o budowie Lidla.
LIDLA!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
a może kupcie ten teren i zagospodarujcie po swojemu :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to hanba azeby kawalka drogi nie zrobic na inzynierskiej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popytam
A po mleko :) do pani na ul;Osiedlowej chodze :) po mleko :) prosto od krowy
Wizyt Straży miejskiej i zobaczenia jak parkują kierowcy w godzinach porannych 7.30-8.30 i popołudniowych oraz w trakcie gdy odbywają się zebrania w nowej szkole;
Brakuje porządku- sprzątania "po sobie" czy to wyjeżdża tir z budowy nanosząc tony błota na ulice czy to niesprzątających właścicieli psów;
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli co? nowe pomiary? parking?park? co?
geodeci ktorzy byli ostatnio na "miejscu parkingu" byli z city house.....
Niestety i tak skracają sobie drogę bo śpiący policjanci na Azaliowej to jakieś " niedorajdy" dwa wykopki przez które i tak na pełnym gazie przelatują samochody, niektórzy nawet wyprzedzają wolniejszych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
wczoraj byli geodeci a dzis od rana chodzi kopara:))))) troche deszczu i niektorym myslenie przyspieszylo BRAWO. monituje o ten parking od sierpnia ale w sierpniu za sucho bylo.....i niektorzy na urlopach; teraz pasy i toche wiecej spiacych policjantow i nikt juz osiedlem nie bedzie sobie skracal drogi......:))) naprawde nastala cywilizacja i ciesze sie ze to sie stalo teraz;
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może i wyrosną niedojdy, ale może przynajmniej będą umiały posługiwać się językiem polskim, a nie walić orty w co drugim słowie.
Aaa - i parking powstanie szybciej niż się to niektórym wydaje. :-P
wlasnie na takie chwile czekalem ja teraz gdy zaczelo padac i zrobilo sie blotnisto.... ja te wszystkie mamusie i tatusiowie zasowaja na paluszkach w blocie....... z pewnych zrodel wiem ze w tym miejscu i tak nie bedzie parkingu.....
kiedys dzieciaki zasowaly do szkoly z buta i nikt nie mial problemu a teraz trzeba przywiesc dziecko do szkoly bo ma 500m, pozniej wyrastaja zyciowe niedojdy...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4