Widok
Czego brakuje na karczemkach i Czego brakuje na karczemkach?? Lepiej zobaczcie co jest, ale słabo reklamowane;-) Pubik mamy fajny. A teraz doszedł sklepik, w którym jest sporo fajnego browarka i nie trzeba już latać do miasta po fajny browarek. Sklepik za rogiem na ulicy Różany Stok na dole, tylko reklamę ma słabą;-)
Wizyt Straży miejskiej i zobaczenia jak parkują kierowcy w godzinach porannych 7.30-8.30 i popołudniowych oraz w trakcie gdy odbywają się zebrania w nowej szkole;
Brakuje porządku- sprzątania "po sobie" czy to wyjeżdża tir z budowy nanosząc tony błota na ulice czy to niesprzątających właścicieli psów;
Brakuje porządku- sprzątania "po sobie" czy to wyjeżdża tir z budowy nanosząc tony błota na ulice czy to niesprzątających właścicieli psów;
wczoraj byli geodeci a dzis od rana chodzi kopara:))))) troche deszczu i niektorym myslenie przyspieszylo BRAWO. monituje o ten parking od sierpnia ale w sierpniu za sucho bylo.....i niektorzy na urlopach; teraz pasy i toche wiecej spiacych policjantow i nikt juz osiedlem nie bedzie sobie skracal drogi......:))) naprawde nastala cywilizacja i ciesze sie ze to sie stalo teraz;
wlasnie na takie chwile czekalem ja teraz gdy zaczelo padac i zrobilo sie blotnisto.... ja te wszystkie mamusie i tatusiowie zasowaja na paluszkach w blocie....... z pewnych zrodel wiem ze w tym miejscu i tak nie bedzie parkingu.....
kiedys dzieciaki zasowaly do szkoly z buta i nikt nie mial problemu a teraz trzeba przywiesc dziecko do szkoly bo ma 500m, pozniej wyrastaja zyciowe niedojdy...
kiedys dzieciaki zasowaly do szkoly z buta i nikt nie mial problemu a teraz trzeba przywiesc dziecko do szkoly bo ma 500m, pozniej wyrastaja zyciowe niedojdy...