Widok

Czego brakuje na karczemkach

Cześć wszystkim, chciałem zrobić małe rozeznanie co chcielibyście mieć na osiedlu karczemki, czego brakuje jakieś sklep bądź usługi ? Będę wdzięczny za szczere odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
brakuję przede wszystkim miejsca gdzie można z rodziną pójść na spcer
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mi niczego nie brakuje, niech zrobią resztę dróg+chodników i latarnie jakies :) Fajnie by było park do tego albo skwer jakiś.
Warzywa z auchan mi wystarczaja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie ma być salon urody tylko pro-masaż , znaczy się prostytutki które masują ale napewno nie plecy :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
ta obecna jest aż w Auchan a to jednak kawałek, no i kolejki na niej są nienormalne - ale się nie dziwię skoro zazwyczaj tylko jedna Pani pracuje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj, przydała by się poczta. Ta obecna to jakaś porażka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
zdecydowanie poczty i warzywniaka z prawdziwego zdarzenia!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na karczemkach brakuje stacje paliw.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Bez sensu studio urody!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
piekarnie mamy na osiedlu dwie, jedną przy lewiatanie a drugą w netto. Jak na takie małe osiedle to więcej niż dość.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
jesli to prawda, to koszmar... po co to komu? ;epszy byłby sklep lub piekarnia z dobrym chlebem, bo te co sa to bez sensu . Nie ma zdrowego pieczywa tylko jakies kluchy....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ciekawe po co kolejne studio urody :/ jakby mało tego było na osiedlu. Jeszcze sie okaże, że więcej będzie takich salonów urody niz sklepów spożywczych u nas.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziś też tam toś robili, ma podobno być jakieś studio urody ale takie profesjonalne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od kilku dni cos sie dzieje w miejscu zamkniętego Lewiatana, wyniesione zostały meble i wczoraj widziałam w środku robotników. Czy wiadomo co tam powstanie?
Lumpeks to akurat już jest - na Inżynierskiej :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
warzywniaka i lumpeksu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A który polecasz na Jasieniu?
Mi brakuje głównie Rossmana i H&M
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
wybranie konkretnych projektów na budżet obywatelski, takich, które będą służyć wszystkim - czyli np. park przy Azaliowej, z siłownią na świeżym powietrzu, drogi dojazdowe do kościoła, uporządkowanie skrzyżowania przy szkole (od strony Kartuskiej - na bank dzieciaki będą latać między samochodami). Niechby ta szkoła ruszyła - w końcu będzie miejsce żeby się spotkać! a potem konsekwentne promowanie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak widać wielu rzeczy: placówek usługowych jak i przedmiotów uzytecznosci powszechnej(kosze na smieci, lampy..)ALE myslę ze przede wszystkim brakuje JEDNEGO zarzadzajacego ,który by ogarnął wszystkie takie potrzeby i sensownie to załatwiał; i nie miasto i urzednicy TAM daleko od naszych problemów pracujacy ale tu na miejscu mieszkańcy; i nie mam na mysli rady osiedlowej ,która nie wiem czym sie zajmuje a została wybrana przez 12% z nas; zeby stworzyc jedność na osiedlu trzeba mówić jednym głosem; miec wspólną jedną wizję osiedla i traktowac każdego uprzejmie (bez wyjatków czy to działki czy nie); wiem ze w teorii kazdy jest madry ale dzieki forum tacy teoretycy moga coś zrobic w realu bo wiedza że nie są sami.....jakies propozycje?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam coś o tym lidlu :) będzie tam można dojść na piechotkę z wózkiem?