Widok

Czego nie widać

Czego nie widać Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Czego nie widać.
Autor:Michael FraynRezyseria:Małgorzata TalarczukObsada:Dotty Otler - Teresa LipowskaLloyd Dallas - Sławomir LewandowskiGarry Leyeune - Piotr MichalskiBrooke Ashton - Violetta Seremak - JankowskaPoppy Norton Taylor - Karolina AdamczykFrederick Fellowers - Grzegorz JurkiewiczBelinda Blair - Urszula KowalskaTim Allgood - Zbigniew BajorSelsdon Mowbray - Stefan IżyłowskiAktorzy gdyńskiego Teatru ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

bylem, widzialem i niezle sie bawilem - wiedzialem, ze ide na komedie i nie oczekiwalem nic wiecej.
polecam osoba, ktore chca sie szczerze posmiac i zapomniec choc przez chwilke o problemach dnia codziennego

wielkie brawa dla aktorów

Widziałam to już 3 razy i poszłabym jeszcze raz. Wspaniała zabawa, wspaniali aktorzy. Więcej takich przedstawień!!!

po prostu świetne

byłam na tym cztery razy. Namówiłam rodzine i przyjaciół, do tej pory WSZYSTKIM sie podobało. Świetni aktorzy, fajny temat, nie ma czasu żeby pomyśleć o nudzie. Szczerze polecam :)

Inne tematy z forum Kultura

Imię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Imię . Imię Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patteliere Przekład:...

Księżniczka czardasza (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre Kálmán reżyseria:...

Zemsta nietoperza (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zemsta nietoperza . "Zemsta nietoperza" Fundacja KULTURA.TERAZ! planuje...

do góry