Widok

Czemu faceci są beznadziejni?

jak w temacie..
albo kłamią, ściemniają, oszukują, kolorują...
na pierwszej randce, super, kino, kwiaty, kolacja....na drugiej randce dowiadujesz się że mieszka z żoną w separacji,dziećmi eks dziewczyną, eks dziewczyna swojego kolegi, psem ex dziewczyny....
mówią że jesteś idealna, piękna, inteligentna
mówią że chcą mieć dzieci
mówią że twoje dziecko mu nie przeszkadza
a potem słyszysz że zasługujesz na kogoś lepszego, że to on jest popieprzony, albo że on potrzbuje więcej czasu
pytam skro jesteście popier... i nie szukacie stałego związku to czemu zawracacie gitary dziewczynom z portali pt. szukam związku ??
Przecież są działy pt sex, sponsoring itp
Po co ściemniać i bajerować i zawracać gitarę ??

czy istnieją jeszcze normalni faceci ???
Czy można spotkać uczciwego, pracowitego, niezależnego, zdecydowanego i chcącego założyć rodzinę faceta ? czy tacy juz nie istnieją ?
czy wszyscy liczą tylko na numerek albo sponsorkę ?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
Sadyl, ale Szila nie szczeka :D

Wdr, lepiej napij się herbatki miętowej, mdłości ustąpią ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl nie pisał o szczekaniu, tylko merdaniu - a to chyba robi każdy pies? :)
Bo tak mnie się skojarzyło, szilowy tzn pies, Szila Ilony, pies szczeka, Ilony pies w ogóle nie szczeka ;)
Boszsz, jakie pokrętne wytłumaczenie... ;)
Może;]
Ale nie analizuję wszystkiego po całości tylko jeden wpis :)

A chyba bardziej pokręcone jest porównywanie korka analnego z ogonkiem mojego ukochanego psiura :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to już jest, że każdy przyciąga ludzi podobnych do siebie. To co nas spotyka jest odzwierciedleniem naszego podejścia. Jeżeli ktoś niespecjalnie interesuje się takimi tematami, to uzna to pewnie za brednie ;) Z jednej strony jest to facynujące, a z drugiej trochę przerażające, gdyż tak ciężko zmienić gdzieś głeboko to, co kształtuje naszą rzeczywistość.
jak widzę takie wątki to mnie k***ica strzela. Znów generalizowanie. No wyobraź sobie, że tysiące kobiet trafia na wspaniałych facetów, z którymi tworzą cudowne związki... tylko nie szukają ich na siłę przez internet albo na imprezie w klubie. Mało który facet po pierwszej randce snuje plany na przyszłość z kobietą, zwykle to właśnie kobieta odstrasza mężczyznę...oni nie są przygotowani po kilku pierwszych randkach na obowiązki związane z wejściem w relację. facet nie lubi być za bardzo ograniczany i naciskany...zresztą nie tylko facet, kobieta również... jeżeli chodzi o portale randkowe- tam ciężej znaleźć kogoś odpowiedniego niż w "prawdziwym życiu". Faceci często ustawiają sobie "szukam związku" bo przecież jakby ustawił "tak, chcę cię tylko przelecieć" to w sumie niewiele kobiet by się zgodziło z nim umówić...kobiety za to kłamią podając wzrost, wiek czy wagę...optycznie się wyszczuplają robiąc zdjęcie pod odpowiednim kątem...czyli baby też oszukują! Mężczyźni często mówią rzeczy, które po prostu chcemy usłyszeć, co nie znaczy, że we wszystkie trzeba wierzyć...ludzie dla skutecznego podrywu są w stanie zrobić różne rzeczy...więc może jeśli się sparzyłaś to dobrze- wrócisz po rozum do głowy i przestaniesz szukać na siłę...najpierw spójrz w lustro, potem głoś swoje feministyczne farmazony...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mężczyźni się zakochują w tym co widzą, dlatego kobiety się malują.
Kobiety się zakochują w tym co słyszą, dlatego mężczyźni kłamią.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sugerujesz, że kobiety nie malujące się nie mają szans na miłość ze strony faceta? ;)
nieprawda! nie zawsze!
czasem przyciagamy cos zupełnie przeciwnego -po to...-
by zaczac

szanowac siebie
a im bardziej bedziemy dla siebie własciwie dobrzy
tym wiecej bedziemy przyciagac osoby ,które tak nas beda traktowac
z nalezytym szacunkiem

przyciaganie podobnego zachodzi na innej zasadzie
ostatnio przeczytałam z,e kobiety maluja sie bo sa brzydkie
i perfumuja -bo smierdza...pp

to dosc sensowne
pp
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
>Mężczyźni się zakochują w tym co widzą, dlatego kobiety się malują. Kobiety się zakochują w tym co słyszą, dlatego mężczyźni kłamią.

Taaaa, gdzieś już to czytałam.
" Mężczyźni się zakochują w tym co widzą, dlatego kobiety się malują.
Kobiety się zakochują w tym co słyszą, dlatego mężczyźni kłamią."

Z dwojga złego chyba lepiej żyć z kimś kto się maluje, niż z kimś kto kłamie ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Facet kłamie że ją kocha a babka kłamie że jest ładna/ W gruncie rzeczy kłamią oboje;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Majka, przypomniałaś mi jedną sytuację z czasów studenckich - miałam koleżankę, która nakładała na siebie bardzo starannie "tapetę". Raz jeden, na drugi dzień po wieczornej imprezie na praktykach, miałam okazję zobaczyć ją bez makijażu i... nie poznałam jej :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Mikro - dobrze, że to koleżanka z czasów studiów ;-)
Mój kolega kiedyś mawiał, że najgorzej, jak rano obudzisz się obok kobiety i się przerazisz :-) (czytaj zobaczysz ją bez makijażu)
No ja nie wiem zupełnie czemu autorka wątku się denerwuje.
Pohulała sobie z jakimś erykiem, nie musi właścicielowi prać skarpetek i jeszcze narzeka :D co za świat!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jemu raczej chodziło o czytaj" wytrzeźwiejesz":D
"Jemu raczej chodziło o czytaj" wytrzeźwiejesz":D"
@ja - bardzo prawdopodobne, że masz rację ;-)
"i perfumuja -bo smierdza...pp"

a faceci jak śmierdzą to się myją też byście spróbowały ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Para szuka pary (16 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Najtańsze sushi w Gdańsku (27 odpowiedzi)

Gdzie?

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

do góry