Widok

Czemu faceci są beznadziejni?

jak w temacie..
albo kłamią, ściemniają, oszukują, kolorują...
na pierwszej randce, super, kino, kwiaty, kolacja....na drugiej randce dowiadujesz się że mieszka z żoną w separacji,dziećmi eks dziewczyną, eks dziewczyna swojego kolegi, psem ex dziewczyny....
mówią że jesteś idealna, piękna, inteligentna
mówią że chcą mieć dzieci
mówią że twoje dziecko mu nie przeszkadza
a potem słyszysz że zasługujesz na kogoś lepszego, że to on jest popieprzony, albo że on potrzbuje więcej czasu
pytam skro jesteście popier... i nie szukacie stałego związku to czemu zawracacie gitary dziewczynom z portali pt. szukam związku ??
Przecież są działy pt sex, sponsoring itp
Po co ściemniać i bajerować i zawracać gitarę ??

czy istnieją jeszcze normalni faceci ???
Czy można spotkać uczciwego, pracowitego, niezależnego, zdecydowanego i chcącego założyć rodzinę faceta ? czy tacy juz nie istnieją ?
czy wszyscy liczą tylko na numerek albo sponsorkę ?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
niektórym nawet mycie nie pomaga, bo trzeba też prać ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Sugerujesz, że kobiety nie malujące się nie mają szans na miłość ze strony faceta? ;)"

Raczej sugeruje że kobiety malujące się , zaklinają rzeczywistość i porywają się na "ciacha" tudzież "kawałki tortu" przeznaczone nie dla nich ;].

Facet jest wzrokowcem wrażliwym na piękno (lubi piękne samochody , piękne kobiety itd itp), a każde kłamstwo ma krótkie nogi i prawda zawsze wychodzi na jaw więc wrażliwy facet czuje się oszukany i ucieka w poszukiwaniu tego co jego zdaniem najcenniejsze czyli piękna. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tym sobie faceci poradzili wynaleźli pralkę , przydałoby się jeszcze coś do rozwieszania prania i prasowania ;P
z tym też sobie poradziliście, do tego służą ręce i żelazko ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no proszę , a ja myślałem że kobieta :P
Co kobieta? Co znowu kobieta?! Co Ty tu starasz się powiedzieć? Że niby kobieta jest od wieszania prania i prasowania? Też macie ręce, więc ich używajcie, a żelazko nie jest trudne w obsłudze! :D
I jeszcze za free ;]
a czemu kobiety sa takie jakie sa? najpierw rozkochuja w pozniej uciekaja?:)
to mozesz mi to wytlumaczysz.. Hmm faceci nie sa bo wlasnie kazdego wrzucasz do wora a sa wyjatki taki jaki ja!:) Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wniosek prosty - są i tacy faceci, jak i takie kobiety.
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Majka , zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości , kłamstwa , krecenie i mataczenie nie jest przypisane tylko mężczyznom .. Kobiety także potrafią zawracać głowę i oszukiwać .. a później łatkę przypina się wszystkim , niestety :/ Taka tendencja do uogólniania ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
To wynika po prostu z doświadczeń poszczególnych jednostek. Nic w tym dziwnego :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ....facet jest od trzepania
go:):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
>facet jest od trzepania

..dywanów.
Nie "go" ;]
Tak możesz mówić, bo nie masz dywanów ;)
Czemu faceci sa beznadziejni?

odp

dostosowuja sie do kobiet !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
głupotki gadam Sadylsien:)
wytrzepac dywan to dla mnie nie problem:0
Klamia,kreca,sciemniaja,oszukuja. Kobiety i faceci robia to.Powodow jest wiele. Ale jedno jest pewne szczerosc tez jest zgubna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj szczerosc i uczciwosc jest nie tylko zgubna
ale tak rzadka ,ze brana za cos odwrotnego
zrobisz cos ponad norme ,za darmo,oddasz cos cennego--jestes dziwakiem
ciul..,
nawet jesli wyszłaby twoja szczerosc dobrze i dla firmy i dla pracownikow i dla chlebodawców--jestes zgubiony

sa przeciez sztywne zasady dzungli --nie madrosc i wspolne dobro---elastycznosc

taka zagraniczna refleksja---nawet narody mniej sprytne i pomysłowe,zdolne rozumieja 1 wazna rzecz--"jednosc"
i co ono w sobie miesci
i jaka to ma siłe
my Polacy zgubilismy te ceche,lubimy sobie podocinac ,poprzykrecac,pokazac kto jest lepszy..
niezalenie czy za to skapnie kapucha i stanowsko czy nie-
to taka zasada--po prostu

i tracimy na tym:(

jednak ja zawsze powtarzam --mnie nie musi nikt lubiec
moze mi pod nogi kłody klasc,przewroce sie ,pozbieram
i w lustro spojrze bez odrazy

zyc w zgodze ze soba
i pozwolic innym
Sori ze tak wdrażam się w temat... ale ide do was też ponarzekać)))

Zalezy jaki facet ci jest potrzebny...
Jeżeli ten ktory, duzo gada... romantyka i świeczki na kolacje... to trzeba szukać z biedaków... oni zawszy marzą...

Jeżeli potrzebujesz z dobrym narządem płciowym, to taki nigdy duzo nie zarobi... zeby zabrać cie gdzieś na wyspy... a bedzie tylko opowiadać o swoich z dobytkach... którym i ty staniesz... on niema kopleksow... ciesze się ze na 10 statystycznych chlopow.. ma jeden dużego k..., w sumie moze cie zodowlnić... ale to nie znaczy ze tylko ciebie....

Najlepszy typ, to facet chodzący kompleks... za duzo nie gada, ma malago wieć nie pragnie zadowolić cały świat, swoje kopleksy musi nadrabiać galową wieć dobrze zarabia...nu a zadowoli ciebie... lizingiem...)))

Tak ze musisz się zdecydować

- Biedna romantyka
- Fajny seks (ktory zaliczysz z polową trójmiasta)
- czy jednak ten kompleks z lizingiem)))

I moja rada dziewczyny, jezeli macie dzieci, szczególnie chlopczykow, to karmcie ich na potęgę, rybą mlekiem i mięsem, szczególnie w wieku dojrzewającym, tam białko ktore wpływa na testosteron, ktory wpływa na rozwój narzędzi płciowych)) Przynajmniej nasze córeczki, bedą zadowolone i szczesciwe)))

A to 12-14 cm + brak ambicji + walka o każdy grosz... nu nie dają możliwości się zakochać)))
> cie, którym i ty staniesz, niema kopleksow, wieć, nie pragnie zadowolić cały świat, kopleksy, nadrabiać galową, nu a zadowoli ciebie... lizingiem
I moja rada dziewczyny....ble ble ble
WTF ?

Isztar, przegrałaś ;) od dziś rozumiem każde Twe słowo pisane :)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gry (18 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Czy feromony działają (87 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry