Widok

Czemu faceci są beznadziejni?

jak w temacie..
albo kłamią, ściemniają, oszukują, kolorują...
na pierwszej randce, super, kino, kwiaty, kolacja....na drugiej randce dowiadujesz się że mieszka z żoną w separacji,dziećmi eks dziewczyną, eks dziewczyna swojego kolegi, psem ex dziewczyny....
mówią że jesteś idealna, piękna, inteligentna
mówią że chcą mieć dzieci
mówią że twoje dziecko mu nie przeszkadza
a potem słyszysz że zasługujesz na kogoś lepszego, że to on jest popieprzony, albo że on potrzbuje więcej czasu
pytam skro jesteście popier... i nie szukacie stałego związku to czemu zawracacie gitary dziewczynom z portali pt. szukam związku ??
Przecież są działy pt sex, sponsoring itp
Po co ściemniać i bajerować i zawracać gitarę ??

czy istnieją jeszcze normalni faceci ???
Czy można spotkać uczciwego, pracowitego, niezależnego, zdecydowanego i chcącego założyć rodzinę faceta ? czy tacy juz nie istnieją ?
czy wszyscy liczą tylko na numerek albo sponsorkę ?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
Chyba uraziłam jakiś twoje uczucia.... przepraszam Cie Boski... więcej nie będę... ale nie opowiadaj swoich zboczeń tutaj... bo niedługo wyrzygam na monitor)))
Życzę Ci wielkich cycek i +1 cm dla gnomika )))
Miłego Dnia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tez Ci zycze zebys znalazla.tego jedynego :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja mam nadzieję Julka, że nie masz dzieci. Nie chciałabym aby moje w przyszłości poznały Twoje...
jak to mawia młodzież 'Żal pl'
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dajcie już spokój. Nie dziwię się, że wyginęli. Po przeczytaniu elaboratu Julki też mam ochotę umrzeć :-D A jak dajmy na to spotkali w swoim życiu ze 3 takie J. to można się zrazić
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gosia, jeżeli nie będziesz karmić swoje maluchy mięsem i białkiem, to na pewno się nie spotkają )))

Dziewczyny wy się dziwicie, dlaczego facecie takie a nie takie... dawajcie patczyś prawdzie w oczy po pierwsze ze mamy bardziej zimny klimat od południa polski, po drugie, właśnie ten brak testosteronu, powoduje ze faceci bardziej spokojne, mniej ambitne, i bardziej skompleksowane.

Ok, możecie mnie uważać za nienormalną... ale proszę przeczytać jak testosteron wpływa, na facetów... i czy właśnie założycielka, tego wątku.... nie mówiła o tym ze brakuje męskości w mężczyznach?
Moim zdaniem, to jest po przez braki testosteronu:

1) Wpływ testosteronu
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/hormony/Jak-testosteron-wplywa-na-organizm-kobiety-i-mezczyzny_36125.html

2) Dojrzewanie u chłopców
https://parenting.pl/portal/dojrzewanie-chlopca

3) Produkty zawierające testosteron
http://www.menopauza.pl/andropauza_3/dieta_i_ruch/dieta_dla_mezczyzn_na_podniesienie_poziomu_testosteronu.html

4) co powodują braki testosteronu
http://www.tlustezycie.pl/2013/07/meska-sprawa-jak-naturalnie-podniesc.html

Dla tego mowie, jeżeli chcecie szczęścia dla waszych dzieci, i żeby oni nie musiał latać za dziewczynami lecz, dziewczyny za nim, w wieku dojrzewającym trzeba badać chłopczyków na hormony, i uzupełniać braki odpowiednią dietą!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również wchodzą w grę:
Genetyka
Doświadczenie życiowe
Wychowanie
Otoczenie
Jest bardzo dużo czynownik które wpływają na zachowanie, ludzkie...ale nasze wewnętrzne samopoczucie najwięcej wpływa, na to jaką rzeczywistość budujemy wokoło siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja dobrnęłam do połowy wypocin Juki..nie dałam rady czytać tych bredni , obrzydliwe.. Juka współczuję Twojej córce , jeśli ją masz , oraz każdemu facetowi , który stanie na Waszej drodze...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlaczego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@ isztar, dobrze mówisz, bo faceci zawsze znajdą sobie coś do trzepania,
a kobiety to co miałyby trzepać jak nic nie mają?, co najwyżej dywan i tyle :)))
wow , to chyba jestem jakiś dziwny . podoba mi się kobieta i mowie jej dość często ze :przed wyrokiem sadu o rozwodzie to jej nic nie obiecam ................ i nie pójdę z nią do łózka , bo .... nie potrafię się jej oddać tak na 100%
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ty Juka
Dyszla od wozu sobie poszukaj idiotko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
to był Krzysztof??
większego bólu nie można wyczytać z tej powieści..
ale gdy ktoś zostaje oceniony że niema honoru,,,, za to ze wszystko postawił na jedna kartę , pa takich doświadczeniach los powoduje ze wszystko musi powrócić na start,a co w sercu pozostanie,,,,jest wiecznym bólem owej oceny, to jak oddać własna krew w PCK by inne serce mogło bić,bo mówia ze twe nie przeszkadza,,,bo tak zapewne jest skoro mowa o PCK
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE
co bierzesz? chcę to samo, byle dużo
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
Ja szukam od 5 lat takiej kobiety (teraz mam już 40), z którą mógłbym osiągnąć coś więcej, ale jakoś nie widzę żeby się do mnie pchały drzwiami i oknami na jedną chociaż randkę. Skoro chodźcie za facetami, którzy mają popularność, to się nie dziwcie, że są żonaci i z dziećmi m
Ciachozkremem piszesz jak doświadczona kobieta znająca facetów - jesteś sama czy masz już mężczyznę (choć trochę) na stałe? Co do wątku to, jak zwykle, ta osoba co zaczęła to... już się nie wypowiada :-(
Pozdrawiam

Bo zapewne po 4 latach już tu nie zagląda ;)

zagląda
napisz do niej prywatną wiadomość
czasami odpisuje

Jak napisać do niezalogowanej osoby, która zarzuciła temat i zniknęła?

Bo tworzy dobry kit jako zaplecze nawet tu na portalu...

Inne tematy z forum Towarzyskie

Najtańsze sushi w Gdańsku (27 odpowiedzi)

Gdzie?

forum zablonkowe na trojmiasto pl (5 odpowiedzi)

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?

Gay Gdańsk (178 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry