Widok
Czerwone Gitary
[lead]Platynowy koncert jest podsumowaniem 55 letniej działalności Zespołu.[/lead]W związku z absolutnie nowymi uwarunkowaniami, czyli możliwością grania tylko przy 25 % widowni, zmuszeni jesteśmy do zrobienia następnych zmian odnośnie udziału widzów w tym koncercie.W związku nowymi uwarunkowaniami planujemy zagrać dwa koncerty jednego dnia z udziałem każdorazowo 25 % widzów. - o godzinie ...
więcej
więcej
Konfuzja
Kiedyś w podróży słuchałem w pierwszym programie Polskiego Radia godz\innej audycji o Czrwonych Gitarach, z udziałem ich perkusisty (celowo nie wymieniam nazwiska). Podziwiałem i perkusistę i dziennikarza PR : przez pełną godzinę udało im się nie wymienić ani razu nazwiska Seweryna Krajewskiego !!!!! To dopiero sukces !!!!
Zamiast się cieszyć,ze dawne przeboje wciąż można usłyszeć, ciągłe jęczenie. Krajewski zrezygnował z grania, nigdzie nie występuje, to o co biega? Dornowski nie wytrzymał maratonu koncertów i występuje ze swoim zespołem od czasu do czasu na różnych piknikach i OK. Klenczon, Kossela , Zomerski z pierwszego składu nie żyją, to co? mają postawić figury woskowe żebyście byli zadowoleni? Grajcie CG jak najdłuzej. Psy szczekają a...sala znów będzie pełna i zabawa świetna!