Widok
Czesanie ślubne z dojazdem do klienta! Brak??
witam, od paru dni przeszukuję internet i nic nie mogę znaleźć, niewiem albo te wszystkie babki jeżdżą z polecenia, albo PM jeżdżą do salonów, albo co? Nie widzę żadnej sensownej oferty, tzn strony z ofertą i zdjęciami swoich "dzieł", no kaplica :/
Może ze dwie babki się znajdą, ale termin mam za dwa miesiące i pozajmowane.
Szukam kogoś kto potrafi pięknie i trwale czesać, nie musi to być zawodowa fryzjerka.
Salonów jest multum, mam swój osobisty, ale w dniu ślubu naprawdę wolę nie jeździć po mieście, zwłaszcza, że jest dość wcześnie:/
Dziewczyny piszcie błagam, bo już tracę nadzieję, że kogoś znajdę.
Termin mam na 13 czerwca, oczywiście najpierw próbne czesanie.
Może ze dwie babki się znajdą, ale termin mam za dwa miesiące i pozajmowane.
Szukam kogoś kto potrafi pięknie i trwale czesać, nie musi to być zawodowa fryzjerka.
Salonów jest multum, mam swój osobisty, ale w dniu ślubu naprawdę wolę nie jeździć po mieście, zwłaszcza, że jest dość wcześnie:/
Dziewczyny piszcie błagam, bo już tracę nadzieję, że kogoś znajdę.
Termin mam na 13 czerwca, oczywiście najpierw próbne czesanie.
Paulina , ja nie mam tu konta, a mogłabyś mi na maila wysłać?
pestylion86@gmail.com
Jakbyś mogła jakieś zdjęcie może to by było super albo coś więcej napisać o niej.
W moim przypadku to nie takie proste, bo każda fryzjerka narzeka że dużo pracy przy moich włosach, bo ich dużo i długie są.
Właśnie dlatego mi zależy na kimś kto faktycznie ma zmysł i potrafi, bo jedna już poległa, a ja nie mam tyle czasu i pieniędzy, żeby umawiać się co chwilę na próbne.
Dziewczyny jak macie jakieś namiary wysyłajcie mi na maila proszę.
pestylion86@gmail.com
Jakbyś mogła jakieś zdjęcie może to by było super albo coś więcej napisać o niej.
W moim przypadku to nie takie proste, bo każda fryzjerka narzeka że dużo pracy przy moich włosach, bo ich dużo i długie są.
Właśnie dlatego mi zależy na kimś kto faktycznie ma zmysł i potrafi, bo jedna już poległa, a ja nie mam tyle czasu i pieniędzy, żeby umawiać się co chwilę na próbne.
Dziewczyny jak macie jakieś namiary wysyłajcie mi na maila proszę.
http://www.alexevents.pl/ prawdziwa artystka!!!
Ja też przeszukuję internet już od kilku tygodni i stwierdzam, że jakaś tragedia. Masz rację, że nikt nie ma dobrego portfolio, które zachęcałoby chociaż do fryzury próbnej :(
Poszukuję kogoś na 15/08 albo z dojazdem, albo żeby otworzył dla mnie salon, bo przecież to święto...
Macie może kogoś godnego polecenia?
Poszukuję kogoś na 15/08 albo z dojazdem, albo żeby otworzył dla mnie salon, bo przecież to święto...
Macie może kogoś godnego polecenia?
Mamy ten sam problem- fryzjerki bogate chyba są..... trzy głowy do zrobienia to raczej niemałe pieniądze. Nie licz na to, ze otworzą Ci salon*- przecież to Swieto.....:( wszystkie świętują, ale przecież w sobotę normalną pracowałyby do 13 i po krzyku.O co to hallo? normalnie nie chcą zarobić.....ale do narzekania wszystkie chętne.