Widok

Czesław Śpiewa

Czesław Śpiewa Temat dostępny też na forum:
8 i 9 listopada Czesław zagra 2 koncerty. Jeden w Ygreku (8 listopada) a drugi w AUTSAJDERZE (9 listopada).To wielkie święto dla ludzi lubiących dobrą muzykę na żywo. Specjalna oprawa i klimat, który gwarantujemy w naszych klubach zapewnią niepowtarzalne wrażenia.Ilość biletów ograniczona.Ceny:Ygrek: 25złAutsajder: 20złSprzedaż biletów od 15 września w klubach Ygrek i Autsajder.W kwietniu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znalazła raz pewna pani aparat do bani...ot i cała twórczość ale ludzie idą kupują z drugiej strony gość zarobi:)
Jest Feel i jest Feel nr.2 no ale nazywany bardziej ambitniejszym wszak to nie (...)w pustej szklance pomarańcze(...) choć zawsze można powiedzieć przepraszam bardzo ale teksty są autorsta internautów

to i ja mam: zrobiłem w lesie kupe...wytarłem sobie liściem du...

ja mam

może być skasowany dzisiaj rano? W tramwaju lini nr 2

billety

czy ma ktoś 1 bilet na sprzedaż??

bilet!!

kupie pilnie jeden bilet na czeslawa!! nr kontaktowy 505 982 747

sam jeseś lipa

wąłcz sobie swoje disco polo i się zamknij

mega lipa

ten Czesiu mógłby sobie podarować śpiewanie

Polska

>>Robert Sankowski pisał na łamach Gazety Wyborczej: Kapitalny dowód na to, że także NAD WISŁĄ mogą ukazywać się płyty oryginalne i tworzone na przekór wszystkim obowiązującym modom. Jeśli POLSKA może w ogóle zaskoczyć czymś światową fonografię, to tylko albumami takimi jak "Debiut"

A co z biletami?

Wejście za free?

Inne tematy z forum Rozrywka

Wyścigi konne Sopot 2026 (3 odpowiedzi)

Wyścigi konne organizowane w Sopocie to jedyna w swoim rodzaju impreza, której wakacyjny,...

Kayah i Bregović - Huczne Poprawiny 2026 (6 odpowiedzi)

Kayah i Goran Bregović ogłaszają Huczne Poprawiny 2026 serię pięciu wyjątkowych koncertów...

Maryla Rodowicz (26 odpowiedzi)

To będzie wyjątkowe spotkanie z legendą polskiej piosenki, która od dekad łączy pokolenia. W...

do góry