Widok
Czesław Śpiewa
8 i 9 listopada Czesław zagra 2 koncerty. Jeden w Ygreku (8 listopada) a drugi w AUTSAJDERZE (9 listopada).To wielkie święto dla ludzi lubiących dobrą muzykę na żywo. Specjalna oprawa i klimat, który gwarantujemy w naszych klubach zapewnią niepowtarzalne wrażenia.Ilość biletów ograniczona.Ceny:Ygrek: 25złAutsajder: 20złSprzedaż biletów od 15 września w klubach Ygrek i Autsajder.W kwietniu ...
więcej
więcej
znalazła raz pewna pani aparat do bani...ot i cała twórczość ale ludzie idą kupują z drugiej strony gość zarobi:)
Jest Feel i jest Feel nr.2 no ale nazywany bardziej ambitniejszym wszak to nie (...)w pustej szklance pomarańcze(...) choć zawsze można powiedzieć przepraszam bardzo ale teksty są autorsta internautów
to i ja mam: zrobiłem w lesie kupe...wytarłem sobie liściem du...
Jest Feel i jest Feel nr.2 no ale nazywany bardziej ambitniejszym wszak to nie (...)w pustej szklance pomarańcze(...) choć zawsze można powiedzieć przepraszam bardzo ale teksty są autorsta internautów
to i ja mam: zrobiłem w lesie kupe...wytarłem sobie liściem du...
bilety
wiecie może czy są jeszcze do nabycia bilety na koncert w Ygreku?? dodzwonić się do nich nie można od ponad tyg., na maile nie odpisują... wczoraj w autsajderze do nabycia był 1 bilet, no ale iśc samemu na koncert to tak niekoniecznie...
a może wiecie, kiedy będzie kolejny koncert Czesława w Trójmieście??
a może wiecie, kiedy będzie kolejny koncert Czesława w Trójmieście??