Widok

Człowiek na człowieku w SKMce

Człowiek na człowieku w SKMce w stronę Gdyni. Przecież mamy apogeum 4 fali, ludzie umierają dziesiątkami, szczepienia stoją w miejscu... Kiedy zwiększycie częstotliwość kursowania? Czy ma dojść do tragedii? Gdzie kontrole maseczek, bo te to ma na twarzy ledwie co drugi pasażer??
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Urzekła mnie Twoja historia :) Kup rower :)
popieram tę opinię 162 nie zgadzam się z tą opinią 117

Nie wychodz z nory jak się obawiasz.
popieram tę opinię 130 nie zgadzam się z tą opinią 90

To państwo już dawno stało się

teoretyczne, a rzadzacy robią wszystko by nie narazic sie suwerenowi, bo wiekszość z nich / rzadzacych / jak stracą władzę, "pójdzie siedzieć". Wydaja jakies zarzadzenia ale nie ma kto ich egzekwować bo dzielna policja pilnuje pomników i biur poselskich pisu.....
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jeżdżę samochodem i nic mnie nie przekona do komunikacji miejskiej.

Pomimo korków i drogiego paliwa. Siedzę sobie w czystym, wygodnym fotelu. Często odpalam sobie ulubiony film, mam przeważnie ze sobą ulubioną kawę lub coś innego do picia i tak mogę jechać nawet godzinami. Nie gniotąc się i nie narażając na "bliskie spotkanie z wirusem". W lato kllima w zime ogrzewanie na ulubioną temperaturę. Nikt mi nie marudzi, że mu za zimno, że za gorąco, a że za mocno lub za słabo wieje... Same plusy.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

HAHA i żyją. niesamowite

Wirus grasuje dzięki politykom i mediom.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 8

Lecz się
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 20

Żebyś mial
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Akurat to powinien zrobić autor

Skoro tak się obawia zakażenia, to czemu w ogole wychodzi z domu? A skoro już musi, to przy tym poziomie strachu czemu zgodnie z sugestia nie pojechał rowerem, nie poszedł pieszo bądź ewentualnie nie skorzystał z taxi, by ograniczyć kontakty z ludźmi? Podpucha albo roszczeniowiec - wszyscy wokół, od współpasażerów po skm mają robić to, co on sobie życzy.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 18

Nie mam na co bo koronka to wymysł władzy :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jestes bardzo przerażonym człowiekiem.
Bardzo Ci współczuje tego stanu ;(
Musisz się zrelaksować przestać ogladac tv i żyć własnym zyciem ;) znaleźć pasje , zainteresowania , kontakt z natura ;)
Nic Ci nie grozi . Wszystko jest Ok .
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 8

Supcio Opinia

Pozdrawiam...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może ciebie zastraszyli, więc idź na pieszo. Gdyby była ta rzekoma 4 fala, to też przestrzegali by reżimu w środkach komunikacji miejskiej. Widocznie mają nas w...
pie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chcesz jechac sam to kup swoje auto albo jedz taksowka

A nie wymuszasz żeby ktoś Ci zapewniał prywatny transport
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jasne

PiS wmówił całemu światu istnienie wirusa, takie mają zasięgi! Naprawdę się lecz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

I dymaj rowerem w śniegu i niepogodę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla mnie powinno być odwrotnie

jeżeli osoba nie zgadza się na NAKAZ zakładania maseczki w miejscu publicznym powinna siedzieć w domu. To takie proste. U nas nie ma kary. Hiszpania, Niemcy, Francja wiedzą jak postępować z niesubordynacją.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Faktycznie

Wychodząc rano do pracy, leżało mnóstwo trupów na chodnikach. Masakra!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry