Widok
Cztery Oceany
Cztery Oceany to kompleks czterech 18 piętrowych budynków, które powstały przy ul. Obrońców Wybrzeża na gdańskim Przymorzu. Ta lokalizacja oznacza, że dosłownie po sąsiedzku znajduje się tu centrum handlowe, apteki, poczta, przychodnia, biblioteka, fitness, posterunek policji. Blisko jest do autobusu i tramwaju oraz żłobka, przedszkola, szkoły, gimnazjum, basenu. Na spacer wybrać się można do Parku Reagana i na plażę.
Każdy z budynków w założeniach przywołuje inny ocean - Spokojny, ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Znowu w stylu Gierka będą budować?
Popatrzcie na "Karawelę" Mariny Primore i zapytajcie przy okazji przechodniów jak im się to podoba... "Cztery oceany" zarówno architekturą jak i kolorystyką kojarzą się z miastem Prypeć po katastrofie w Czernobylu. Może skoro będzie atomówka w Żarnowcu to taka moda teraz przyjdzie?
WSPANIALA INWESTYCJA
Lokalizacja jedna z lepszych w gdańsku. Infrastruktura bardzo dobra. Blisko do:
- autobusu
-tramwaju
-kolei
-hipermarketów
-UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO
-morza
itp.
NIESTETY CENA JEST OKROPNA, 8000 ZA METR ( Z WYKOŃCZENIEM POD KLUCZ) DLA PORÓWNANIA W TRZECH ŻAGLACH 6000. NIESTETY UŻYTKOWANIE WIECZYSTE JEST TU DO 5 GRUDNIA 2089.
- autobusu
-tramwaju
-kolei
-hipermarketów
-UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO
-morza
itp.
NIESTETY CENA JEST OKROPNA, 8000 ZA METR ( Z WYKOŃCZENIEM POD KLUCZ) DLA PORÓWNANIA W TRZECH ŻAGLACH 6000. NIESTETY UŻYTKOWANIE WIECZYSTE JEST TU DO 5 GRUDNIA 2089.
Powiadasz, ze tylko kilka mieszkan zostalo nie sprzedanych??? To znaczy ze mieszkancy zawsze siedza po ciemku? Mam widok na dwie strony wiezowca i doslownie na palcach jednej reki mozna policzyc w ilu mieszkaniach swieci sie swiatlo.
Tylko obserwuje przemieszczajace sie po balkonach wywieszki, ktore mieszkania mozna kupic. Aktualnie widze 8. Nie wiem jak od strony stacji benzynowej i falowca.
I cala moja rodzina uwielbia ten boski szum suszar... Wystarczy ze deszcz popada. Wcale nie musi byc duzy.
Ogolnie chyba sie mocno przeliczyli z inwestycja, bo nie widac zeby brali sie za kolejne trzy wiezowce.
Tylko obserwuje przemieszczajace sie po balkonach wywieszki, ktore mieszkania mozna kupic. Aktualnie widze 8. Nie wiem jak od strony stacji benzynowej i falowca.
I cala moja rodzina uwielbia ten boski szum suszar... Wystarczy ze deszcz popada. Wcale nie musi byc duzy.
Ogolnie chyba sie mocno przeliczyli z inwestycja, bo nie widac zeby brali sie za kolejne trzy wiezowce.
mieszka się dobrze !
Mieszkamy z żona co prawda dopiero nie cale 2 miesiace ale puki co jesteśmy zadowoleni. Oprócz nie zawsze pogodnych panów majstrów, robotników (którzy nie długo powinni się zwinąć na kolejne wierze) jesteśmy szalenie zadowoleni. Z miejsca od razu podziekowania dla niesamowitych Pań z biura sprzedaży : ) zalezy kto co lubi ale miejsce jak dla nas rewelacyjne, blisko plaży i komunikacji. Świetny widok, z góry ( zwłaszcza nocą ) wszystko wygląda bajerancko ! Mieszka sie naprawde super !
Tak.
Tu jest extra! Blisko w kazdy zakontek. I ten park : ) a na jego koncu moze. Nie wypowiem sie na temat gazarazy bo nie jest zmotoryzowana ale samo mieszkanie i wnetrze budynku to naprawd cos :) jestem strasznie podjarana a mieszkam juz/dopiero od lutego. przepraszam za bledy, wadliwa klawiatura
pierwsz wieża
do szczęścia w mieszkaniu na pierwszej wieży brakuje mi trzeżwości tych dwóch panów co robią remonty natej wieży.kiedy ich spotykam w windzie zawsze ale to zawsze śmierdzi od nich ochydnie przepitym alkoholem..........czy to ich szefostwo nic z tym nie może zrobić...żenada omijajcie tych panów z daleka
ja kupiłem mieszkanie kawałek dalej w horyzoncie i załuję. połowa mieszkan jest wynajowanych i mieszkają studenci bo uniwerek jest niedaleko. czuje się jak bym mieszkał w akademiku co chwile trzeba wzywac policję do imprez. mlodziez wogóle nie dba o czystość wystawiają smieci na klatkę buty i inne rzeczy masakra. czuję sie jakbym mieszkał nie w nowym budynku tylko w slamsach. podejrzewam żę w czterech oceanach będzie to samo.