Widok
Czwartkowe KARAOKE & DANCE wymiata!
Bywam co tydzień w czwartki w Mieście Aniołów i to są tak wyczesane imprezy, że stwierdziłam, że muszę to w końcu napisać! Ludzie nad czym się jeszcze zastanawiacie - to najlepsze karaoke w Gdańsku! Prowadząca DJ Doriss meeega miła i ma bardzo duży zbiór utworów, a jeśli nie ma to zawsze puści z internetu jak znajdzie. I przerwa taneczna - jeszcze chyba nigdy nie widziałam pustego parkietu. Mega smaczne drinki,tanie piwo, no i nie jest to speluna jak w innych miejscach gdzie bywałam na tego typu imprezach. Dlatego jako wielka fanka karaoke polecam w 100%!!!
Moja ocena
Miasto Aniołów
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Dziękuję serdecznie Pani Kasiu,
cieszę się, że nasze karaoke przypadło do gustu Fanom tej jakże specyficznej ale i sympatycznej imprezy. Nasza Doriss robi wszystko, żeby karaoke w Mieście Aniołów nie było nudną, sztampową imprezką. Zapraszamy w każdy czwartek.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. :)
cieszę się, że nasze karaoke przypadło do gustu Fanom tej jakże specyficznej ale i sympatycznej imprezy. Nasza Doriss robi wszystko, żeby karaoke w Mieście Aniołów nie było nudną, sztampową imprezką. Zapraszamy w każdy czwartek.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. :)