Widok

Czwartkowe imprezy...

Jeżeli o mnie chodzi - czwartkowa muzyka w tym klubie to jakaś porażka. Same starocia, w tym rzadko które to jakieś znane i lubiane hity. Poza tym mieszanie muzyki w jakiś nieudolny sposób - najpierw tłuczenie samych lat '80, potem przez dłuższy czas same ciężkie nuty, potem znowu zmiana na techno... I takimi rzutami. A jak już się trafi fajniejsza piosenka... to w remixie, a co! Dobór muzy naprawdę beznadziejny (a dla mnie to najbardziej decyduje o wyborze i ocenie klubu!), byłam w Parla kilka razy w czwartek i za każdym razem to samo. Zwłaszcza, że to klub dla młodych ludzi, może niech DJ odświeży swoją bibliotekę... Do pozytywów tego klubu zaliczyć mogę jedynie dwie sprawy - klub jest przestrzenny, duży, jak ktoś nie lubi cisnąć się na parkiecie, to może sobie spokojnie gdzieś znaleźć miejsce z boku do potańczenia. I obsługa baru - bardzo mili, konkretni ludzie. Poza tym... Jak na warunki,które klub posiada, jest beznadziejny - muzyka zamiast przyciągać, odpycha, nudzi i męczy.
Moja ocena
obsługa: 4

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem dlaczego ludzie w imprezie, która ma w nazwie lata 80 wyczekuja "najnowszych hitów"??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do klubu przychodzi masa mlodych ludzi ktorzy nie wiedza co to sa hity lat 80 ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry