Widok

Czwarty Żagiel

Czwarty Żagiel Zaspa Temat dostępny też na forum:
Czwarty Żagiel stanowi kontynuację zrealizowanego już osiedla, przez tego samego dewelopera, Trzy Żagle. Budynek będzie zbliżony pod względem architektury i skali zabudowy do wcześniejszych żagli. W podziemiu powstaną dwie hale garażowe oraz piwnice. Klatka schodowa będzie posiadać aż trzy windy. Teren Czwartego Żagla będzie ogrodzony oraz dozorowany z pomieszczenia ochrony.
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Super
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kwota przeznaczona na realizację tego projektu byla zbyt niska, dopiero po dwóch latach znalazł się chętny do realizacji

Podobno Miasto musiało dołożyć 200 tysięcy do tych 550 tysięcy zarezerwowanych w budżecie 2016 na ten projekt... Niech już w końcu zaczną budowę, podobno ma być ukończona w październiku 2018
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

DRAMAT!

Ewidentnie opinia pisana przez osoby wymienione w mailu. P. Magdalena D. dramat, p. Ariel nawet nie chcę go pamiętać, p. Piotr nie lepszy! Cała obsługa firmy Inpro od momentu kiedy dokonałem rezerwacji mieszkania jest poniżej krytyki! Olewactwo to norma w tej fimie, potwierdzam niską jakość materiałów zastosowanych w budykach. NIGDY WIĘCEJ W INPRO !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21

Właśnie przeszedł projekt z Budżetu Obywatelskiego dotyczący skweru przy Czwartym Żaglu

Ma na nim powstać parking, plac zabaw, silownia pod chmurką i wybieg dla psów. Ciekawe czy teraz Miasto odważy się sprzedać tą działkę developerowi
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest w planach, zapytaj w INPRO
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11

To jedź daleko, na Szadółki
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kołchoz.
Z daleka się trzymać od takich budynków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 27

No i gdzie ten Piąty Żagiel ?

Czwarty już dawno zasiedlony a o piątym nic nie słychać...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po zasiedleniu Czwartego Żagla problem z parkowaniem jest coraz większy

Czasem nie starcza nawet miejsca na pobliskim boisku
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Inpro jest bardzo przyjazną firmą kupiłem dwa mieszkania gdzie jakość wykonania jest równa cenie .
Czwarty Zagiel to piekne miejsce .
Obsłua z INPRO jest super !!!!
Pani Magda , Pan Ariel i PIotr
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 8

A gdzie

trzecia winda?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 30

Ja bym wolał aby były jeszcze B i C, wtedy będzie można przemianować nazwę na Trzy Klocki

Budować !!!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 5

Też tak myślę, przecież Czwarty Żagiel na planach developera jest oznaczony jako budynek A

Co znaczy że będzie również B, oby nie C...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inpro nie kupiło jeszcze działki obok Czwartego Żagla, ale z pewnością niedługo to zrobi
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 10