Widok

Czwarty Żagiel

Czwarty Żagiel Zaspa Temat dostępny też na forum:
Czwarty Żagiel stanowi kontynuację zrealizowanego już osiedla, przez tego samego dewelopera, Trzy Żagle. Budynek będzie zbliżony pod względem architektury i skali zabudowy do wcześniejszych żagli. W podziemiu powstaną dwie hale garażowe oraz piwnice. Klatka schodowa będzie posiadać aż trzy windy. Teren Czwartego Żagla będzie ogrodzony oraz dozorowany z pomieszczenia ochrony.
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
będzie będzie bo deweloper nie po to dzialkę kupił, a tym co nie mają co zrobić z pieniedzmi i kupują w takiej inwestycji mieszkania życzę, aby wybudowali 10 żagli
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 8
A myślę sobie, że Ty na pewno kupisz w tym 10 żaglu. I wtedy już nikt nie będzie zagrażał dziesiątemu żaglowi. Więcej optymizmu i radości że będzie dziesiąty żagiel.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na marginesie. działka na której według Ciebie ma powstać 5 żagiel nie jest kupiona przez Inpro. Póki co działka jest własnością Spółdzielni mieszkaniowej.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 11

Działka jest raczej własnością Miasta, ostatnio przecież teren boisk był zapisany w planie Budżetu Obywatelskiego do rewitalizacji, niestety nie został przegłosowany, miasto raczej nie inwestuje na prywatnych terenach tylko na własnych, teraz to chyba nie ma przeszkód aby działkę kupiło INPRO...
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za 3 lata to będzie kolejny falowiec tylko pionowy. Skąd w ludach takie parcie na nibyapartementowiec o miernej jakości i wyglądzie a za grubą kasę. Za te pieniądze można wybuować dom do 100m2 licząc z działką, a tu ciasna klitka 3 pokoje.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 46

extra zagiel

niby czwarty żagiel, a ja się pytam gdzie się podział ten kształt żagla, który pojawia się w pozostałych budynkach? poza tym kiedy postawią piąty żagiel, bo ludziom, którzy płacą 7 kafli za metr z widokiem na falowce trzeba jakoś tę piękny umysł wynagrodzić ;)
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 4

po co to komentować?

A gdzie ten dom wybudujesz ? W Somoninie!? Powodzenia - wole centrum. Pytanie skąd w ludziach tyle nienawiści? Nie stać Cię , kup w falowcu, po co to komentować ?
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3

odp.

Słowa o developerze potwierdzam w 100000% !!! DRAMAT. Same Panie "specjalistki" - jedna lepsza od drugiej, żadna nie wie co się dzieje, każda pyta każdej a i tak brak jasnej informacji - Dramat,dramat,dramat..... I to pomimo że od poprzedniej wiadomości wystawionej przez "rozczarowaną" minęły ponad 2 lata, a ja świeżo co zakupiłem i nich mieszkanie. Od momentu podpisania umowy mają Cię głeboko w d...... Pod tym kątem zdecydowanie polecam ROBYG'a! No i ceny lepsze (choć troszeczkę wg. niektórych gorsze umiejscowienie inwestycji).
Co do okolicy mocno przesadzone, mieszkam tuż obok od kilku lat i nie potwierdzam tej "teorii" ,wręcz odwrotnie, natomiast DEVELOPERA ODRADZAM!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 37

jakos widoku na falowce w 4 żaglu nie mam

Wręcz odwrotnie a 7 tyś jeśli dałeś się wpędzić w maliny to zapłacisz... Ja zapłaciłem dużo mniej za m2 .... Powodzenia w starych bloczyskach z wielkiej płyty.
Ps. uważaj żeby sąsiad, czy sąsiadka nie zapomnieli gazu zakręcić :)
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 8

jak się mieszka?

Jestem zainteresowana zakupem mieszkania w czwartym żaglu. Znalazłam w necie wiele negatywnych opinii na temat tej inwestycji ale jeszcze żadnej pozytywnej od kogoś z właścicieli mieszkań. Proszę o Pana opinię?
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 3

A byłaś chociaż w środku ?

Umów się z developerem aby obejrzeć mieszkanie, łatwo ocenić czy widok z balkonu lub okien ci odpowiada czy nie, obok jest apteka, freshmarket, dwa fryzjery, przedszkole i kilka salonów dentystycznych, problem jest z parkowaniem, ale mieszkańcy Czwartego Żagla obowiązkowo muszą wykupić miejsce w hali garażowej
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo panowie z budowy z pewnością mają pewne i sprawdzone informacje...

Eryka, w UFO też wierzysz ???
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inpro nie kupiło jeszcze działki obok Czwartego Żagla, ale z pewnością niedługo to zrobi
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 10

Też tak myślę, przecież Czwarty Żagiel na planach developera jest oznaczony jako budynek A

Co znaczy że będzie również B, oby nie C...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja bym wolał aby były jeszcze B i C, wtedy będzie można przemianować nazwę na Trzy Klocki

Budować !!!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 5

A gdzie

trzecia winda?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 30

Polecam

Inpro jest bardzo przyjazną firmą kupiłem dwa mieszkania gdzie jakość wykonania jest równa cenie .
Czwarty Zagiel to piekne miejsce .
Obsłua z INPRO jest super !!!!
Pani Magda , Pan Ariel i PIotr
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 8

Po zasiedleniu Czwartego Żagla problem z parkowaniem jest coraz większy

Czasem nie starcza nawet miejsca na pobliskim boisku
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i gdzie ten Piąty Żagiel ?

Czwarty już dawno zasiedlony a o piątym nic nie słychać...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0